[B4 Avant] Przerobienie zamka klapy tylnej
[B4 Avant] Przerobienie zamka klapy tylnej
Witam tak jak w temacie .. Czy jest możliwośc przełożenia zamków z Sedana do Avanta ??
Wiem ,że zamki róznią się od siebie samą budową i zasadą działania , ale czy jest możliwośc aby kluczyk z jednego do drugiego pasował???
Kupiłem komplet zamków z sedana, dlatego ,że w moim avancie były dwa różne zamki....
prosze o pomoc
Wiem ,że zamki róznią się od siebie samą budową i zasadą działania , ale czy jest możliwośc aby kluczyk z jednego do drugiego pasował???
Kupiłem komplet zamków z sedana, dlatego ,że w moim avancie były dwa różne zamki....
prosze o pomoc
Jeśli zmienisz zamek to kluczyk raczej będziesz miał już inny od bagażnika a taka zamiana jest możliwa, na forum jest kilku chłopaków co zastosowali w swoich avantach takie rozwiązanie, sam na takie coś się czaję ponieważ ostatnio pękła mi klamka i zamiast wydawać 300 na używkę taniej jest wymienić zamki i zostanie na blendę.
Dziki, jak chcesz mieć prawą lampkę bez dziury na zamek to po prostu z kombinuj sobie lewą lampę odklej z niej szkło szkło, obróć o 180 stopni, przymocuj po prawej stronie i gotowe jednolite lampki, napisałem odklej szkło ponieważ nie wiem czy da radę całą lewą lampę zainstalować do góry nogami po prawej.