[80 B3] "Uszczelka" Szyby - Jak wyrównać? / Woda w
[80 B3] "Uszczelka" Szyby - Jak wyrównać? / Woda w
Miałem wymienianą kiedyś szybkę tą boczną tylną prawą, no i jak widać jak idzie ta obramówka to trochę odstaje od karoserii, próbowałem to wciskać, ale nie wchodzi do końca, zawsze później odbije i tak felernie odstaje
Da radę jakoś to wyrównać/przykleić by się trzymało?
PS. Dziś jak otworzyłem bagażnik, po tych kilku dniach ciągłych deszczów, to miałem tam istny basen, mam nadzieję, że to nie przez to :?: . Czytałem już temat o wodzie w bagażniku i jak pogoda się poprawi to poszukam miejsca w którym przecieka, bo wodę miałem zarówno z lewej jak i z prawej strony, no basen po prostu. Z lewej strony pod kołem zapasowym jest taka dziurka o średnicy kilku cm, tam chyba powinna być jakaś zatyczka (coś jak po prawej stronie tylko mniejsze), wiecie o co chodzi?
- KLAKSON
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Raczej przez tą szybę Ci nie nalało. O wodzie w bagażniku było tyle ile razy jehowi przepowiadali koniec świata <rotfl2> . Sprawdź lampy, ponieważ tam jest taka masa klejąca która lubi wyschnąć i zniknąć. Mi tamtędy lało do bagażnika.
Da radę tylko musisz to zrobić sam, lub dać do kogoś naprawdę dobrego co nie odwali kichy jak teraz co masz.Marcin_89 pisze:Da radę jakoś to wyrównać/przykleić by się trzymało?
lampy przdewszystkim,od srodka zobacz po deszczu vzy nie jest mokro bedzie napewno ,przerabialem to wymieniłem nawet uszczelke klapy.W koncu wytargalem lampy i zrobiłem je na nowo na czarny silikon szklarski.pewnie nowy nabywaca sie teraz cieszy.powodzenia.aaaaa zanim zdemontujesz kable do lamp o ile nie masz ori wtyczek to opisz na kartce który kabel do którego styku ,ja wtyczek nie miałem nie poznaczyłem i miałem potem kabelkologie