[AUDI 80 B3 B4 ] SEDAN czy czy szyber dachy są takie same
[AUDI 80 B3 B4 ] SEDAN czy czy szyber dachy są takie same
witam przekopuje forum szukam info na temat czy do b3 można wsadzić szyber dach od b4
znalazłem tylko jednego posta (lub słabo szukam ) ale ktoś twierdzi że pasuje z b4
a dla pewności pytam wiecie coś w tym temacie
pozdrawiam
znalazłem tylko jednego posta (lub słabo szukam ) ale ktoś twierdzi że pasuje z b4
a dla pewności pytam wiecie coś w tym temacie
pozdrawiam
no poluje na coś szklanego z b4 ale coraz większe mam obawy czy nie utopie kasy co by się przydała na jakiś inny gadżetIC69 pisze:Ale co chcesz dokładnie kupić?BAX pisze: no oki ale mocowanie bankowo jest identyczne
Jednak chyba nie, b o tylne szyby różnią się wielkością.wujo1 pisze:b3 i b4 (sedan)mają taki sam dach więc wątpię
przepraszam po myliłem modele a tu to przeczytałem
W sierpniu 1990 ofertę rozszerzono o przednionapędowe Coupe 2.0 20V, które z uwagi na krótki okres produkcji stanowi obecnie jeden z najrzadszych modeli. Wyprodukowano zaledwie 600 sztuk takich aut. Ponadto wzmocniono wówczas moc podstawowego silnika 2.0E ze 113 na 115KM. Poszerzono także dostępną listę opcji o elektrycznie uchylane tylne szyby oraz szklany szyberdach z roletą sterowany za pomocą potencjometru oraz delikatnie zmieniono tylne światła (czerwone kierunkowskazy).
http://www.audicoupe.pl/index.php/infor ... -1988-1996
czyli to moja wina i mojej schorowanej głowy :mrgreen: jednym zdaniem moge zapomnieć o szkle
W sierpniu 1990 ofertę rozszerzono o przednionapędowe Coupe 2.0 20V, które z uwagi na krótki okres produkcji stanowi obecnie jeden z najrzadszych modeli. Wyprodukowano zaledwie 600 sztuk takich aut. Ponadto wzmocniono wówczas moc podstawowego silnika 2.0E ze 113 na 115KM. Poszerzono także dostępną listę opcji o elektrycznie uchylane tylne szyby oraz szklany szyberdach z roletą sterowany za pomocą potencjometru oraz delikatnie zmieniono tylne światła (czerwone kierunkowskazy).
http://www.audicoupe.pl/index.php/infor ... -1988-1996
czyli to moja wina i mojej schorowanej głowy :mrgreen: jednym zdaniem moge zapomnieć o szkle