[80 B4 Avant] klamka tylnej klapy
[80 B4 Avant] klamka tylnej klapy
Mam pytanko , czy możliwa jest naprawa klamki od tylnej klapy 80-tki Avanta??, ewentualnie gdzie mogę ją nabyć (obdzwoniłem trochę szrotów i niestety brak)
Ostatnio zmieniony 01 lis 2007, 18:28 przez wf-ista, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Dziękuję. Ja też musiałem rozebrać tapicerke (od środka bo zamkiem już nie mogłem), ale jak ciągnę za klamkę to żadne dzwigienki sie nie przesuwają i nie otwierają z zaczepów zamka, chyba coś sie ułamało ale tego też nie wiem na pewno, dlatego chyba czeka mnie poszukiwanie innej klamki (co jak zauważyłem nie jast łatwym zadaniem).
mam klamkę, się dogadamy.wf-ista pisze:Dziękuję. Ja też musiałem rozebrać tapicerke (od środka bo zamkiem już nie mogłem), ale jak ciągnę za klamkę to żadne dzwigienki sie nie przesuwają i nie otwierają z zaczepów zamka, chyba coś sie ułamało ale tego też nie wiem na pewno, dlatego chyba czeka mnie poszukiwanie innej klamki (co jak zauważyłem nie jast łatwym zadaniem).
Wyciągnij swoją klamkę i porób zdjęcia i prześlij minon1@o2.pl
Super, to teraz tylko blenda od audi 90 i masz dupeczkę jak laleczkę
Jakbyś miał problemy to pytaj, albo najlepiej przyjeżdżaj do Krakowa Ile dałeś za nią ? Bo o ile pamiętam to kosztowała mnie 60 zł z przesyłką, a za klamkę z B4 krzyczeli po 200 zł.
PS: Jak będziesz miał wszystko porozkręcane to wyreguluj sobie od razu otwieranie zamków (u mnie średnio to się otwierało, a po regulacji "jednym palcem" otwieram).
Jakbyś miał problemy to pytaj, albo najlepiej przyjeżdżaj do Krakowa Ile dałeś za nią ? Bo o ile pamiętam to kosztowała mnie 60 zł z przesyłką, a za klamkę z B4 krzyczeli po 200 zł.
PS: Jak będziesz miał wszystko porozkręcane to wyreguluj sobie od razu otwieranie zamków (u mnie średnio to się otwierało, a po regulacji "jednym palcem" otwieram).