[Audi Cabrio 1.8T+] by DEDHI (film str.18)
Ja to już dawno chciałem dać swoje auto na forum ale nie widzę tego że ktoś mi mówi że coś zrobiłem ch..... A kasy poszło tyle że można było kupić nie jedno b4, mam 4.2 V8 40V 326km i kocham to auto strasznie !!!! I rozumiem to że kocham grupę VAG od paru ładnych lat wielu wielu lat.
Ostatnio zmieniony 03 lut 2013, 16:55 przez Igorro, łącznie zmieniany 1 raz.
DEDHI, zanim kupisz te listwy gumowe to daj znaka, bo ja też chcę kupić i chętnie dołożę się do podwójnego zamówienia
chcę kupić komplet i zastanawiam się czy nie zostawić ich na czarno dodając jakiś motyw, np:
Tylko zamiast turbo, napis pochyły z jakimś 'zaczepnym tekstem'.
Igor, nie zakładaj tematu na forum, tylko zaskakuj ludzi na zlotach
Jak założysz temat, to codziennie będziesz miał zapchaną skrzynkę prywatnych wiadomości z pytaniami co i jak zrobić
chcę kupić komplet i zastanawiam się czy nie zostawić ich na czarno dodając jakiś motyw, np:
Tylko zamiast turbo, napis pochyły z jakimś 'zaczepnym tekstem'.
Igor, nie zakładaj tematu na forum, tylko zaskakuj ludzi na zlotach
Jak założysz temat, to codziennie będziesz miał zapchaną skrzynkę prywatnych wiadomości z pytaniami co i jak zrobić
@ ATLAS gumowe listwy będę chciał kupić na początku marca, na pewno dam znać. Igor mówił że komplet coś około 600pln w firmie której namiary mi podesłał. W ASO komplet około 900pln :shock: Jak za parę gumek z kawałkiem ceowniczka to sporo... A twój pomysł z tym napisem jest niezły, pytanie tylko: co to będzie za napis? :mrgreen: