[B4 Avant] Red Dragon Sprzedany
Sytuacja się klaruje, na pewno OOOO...
Tydzień miałem zajęty. Zwiedzalem allegro tablice i inne...
Jutro mam chwilę czasu.
Jadę oglądać jutro 2 sztuki. B5 afn i 1.8tq. I może jeszcze c4 abc q. Jutro będzie więcej info po wycieczce.
Avant dalej na sprzedaz. Cena oczywiście do negocjacji...
Hex, dzieki
Tydzień miałem zajęty. Zwiedzalem allegro tablice i inne...
Jutro mam chwilę czasu.
Jadę oglądać jutro 2 sztuki. B5 afn i 1.8tq. I może jeszcze c4 abc q. Jutro będzie więcej info po wycieczce.
Avant dalej na sprzedaz. Cena oczywiście do negocjacji...
Hex, dzieki
Ostatnio zmieniony 18 sty 2013, 20:36 przez Lucazzz, łącznie zmieniany 1 raz.
- wampir1988
- Audi 80 Klub
Ja się jeszcze muszę tylko wytłumaczyć gdyż dla mnie każdy 2,5 tdi czy to R5 czy V6 to kupa ponieważ R5 niby 140 KM a 8l/100km musi zjeść czyli za dużo po tym silniku były V6 które też z 8l/100km nie schodziły a mocy za dużo w nich nie było więc jak dla mnie silniki nie udane. Już lepiej wypadają silniki ABC lub AAH z LPG 14l/100km ale jazdzi się elegancko. To tylko moje zdanie śmigam starym poczciwym AFN-em ale następne bedzie A6 C5 4,2Q w manualu :mrgreen: bo życie jest zbyt krótkie żeby cały czas dieslem jeździć
Lucazzz 1,8T dobrze sobie radzi z Q w B5 więc wybór dość dobry tylko ciężko znaleźć zadbany egzemplarz w Polsce zresztą tak samo jak B5 z AFN-em większość ma grubo ponad 300k nalatane a często na tyle nie wyglądają wiem po tym jak sam szukałem swojego i w końcu kupiłem z przebiegiem 355 tyś. Życzę powodzenia w poszukiwaniach
Lucazzz 1,8T dobrze sobie radzi z Q w B5 więc wybór dość dobry tylko ciężko znaleźć zadbany egzemplarz w Polsce zresztą tak samo jak B5 z AFN-em większość ma grubo ponad 300k nalatane a często na tyle nie wyglądają wiem po tym jak sam szukałem swojego i w końcu kupiłem z przebiegiem 355 tyś. Życzę powodzenia w poszukiwaniach
- wampir1988
- Audi 80 Klub
- damian_xyz
- Moderator
- Imię: Damian
- Model: Inny
- Nadwozie: Cabrio
- Silnik: 1.3 FY
- Kontakt: