dziwi Cie to ? :mrgreen: mi tam sie podoba, dobrz się czyta :mrgreen:KoralB3 pisze:Sory moje niedopatrzenie po prostu robi tu się taki sajgon jak w zaawansowanych projektach.
Zgłaszanie kandydatur samochodów do działu "Tuning"
- Mabrothrax
- Forum Audi 80

- Kontakt:
- Krycha
- Forum Audi 80

- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Chmielu szanuje Cię, ale dawno takich głupot jak ty tu wypisujesz nie czytałem. Miałem się nie udzielać w ty temacie, bo tutaj same nerwy i przepychanka, ale jak czytam takie brednie to gówna w dupie się gotują. Ludzie zgłaszają swoje propozycje to widocznie takie auta chcą tu widzieć. Ty ciągle marudzisz że nie chcesz tu być bla bla bla.. Nie to nie, przecież tu nikt za rączkę cię nie trzyma.
EOT.
EOT.
- Mabrothrax
- Forum Audi 80

- Kontakt:
- sagem
- Forum Audi 80

- Imię: Sebek
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Więc tak, auto delika moim zdaniem na pewno się nadaje, jest parę drobiazgów które trzeba poprawić ale to myslę że na grabinie po pierwszym literku ogarniemy, nie ma co się rozczulać nad szczegółami, ogólnie super <ok>
Auto S80 w mojej ocenie 50/50, na pewno dużo dają swapy silników i napędu, soczki, etc, ale mi brakuje ogólnego ogarnięcia szczegółów i obniżenia auta ( nie koniecznie -80,-80 ) i trochę lepszej opony niż 205/55 jak to było rok temu na grabinie ( może już się zmieniło ) parę szczegółów pod maską, ale ogólnie to był bym za z przymknięciem oka na w/w rzeczy.
No i osłona na zderzaku aluminiowa też raziła w oczy.
Na temat mojego auta się nie wypowiadam
Chmiel, nie poznaję Cię, chyba Cie jakiś kryzys dopadł.. :shock:
p.s bez cytowania i zażaleń, moja opinia i tyle.
Auto S80 w mojej ocenie 50/50, na pewno dużo dają swapy silników i napędu, soczki, etc, ale mi brakuje ogólnego ogarnięcia szczegółów i obniżenia auta ( nie koniecznie -80,-80 ) i trochę lepszej opony niż 205/55 jak to było rok temu na grabinie ( może już się zmieniło ) parę szczegółów pod maską, ale ogólnie to był bym za z przymknięciem oka na w/w rzeczy.
No i osłona na zderzaku aluminiowa też raziła w oczy.
Na temat mojego auta się nie wypowiadam
Chmiel, nie poznaję Cię, chyba Cie jakiś kryzys dopadł.. :shock:
p.s bez cytowania i zażaleń, moja opinia i tyle.
- damian_xyz
- Moderator

- Imię: Damian
- Model: Inny
- Nadwozie: Cabrio
- Silnik: 1.3 FY
- Kontakt:
to ja mam pomysł, by lud przemówił jednogłośnie.
Zgłaszam swoją padakę i wszyscy jak jeden maż powiedzą NIE

i w końcu będzie idylla, każdy w zgodzie uda się dziś do łóżka spać, a rano wstanie, zje śniadanie, które będzie smakowało lepiej niż jakiekolwiek zjedzone wcześniej i zaśpiewa "bo wszyscy Polacy to jedna rodzina"
Chmielu, powiedziałeś raz, że Cie to nie bawi, to po co powtarzasz? Tylko syf się robi.
Cytując stary dowcip "jeb%^m to jeb%^em, na ch#j drążysz temat?
pozdro
Zgłaszam swoją padakę i wszyscy jak jeden maż powiedzą NIE
i w końcu będzie idylla, każdy w zgodzie uda się dziś do łóżka spać, a rano wstanie, zje śniadanie, które będzie smakowało lepiej niż jakiekolwiek zjedzone wcześniej i zaśpiewa "bo wszyscy Polacy to jedna rodzina"
Chmielu, powiedziałeś raz, że Cie to nie bawi, to po co powtarzasz? Tylko syf się robi.
Cytując stary dowcip "jeb%^m to jeb%^em, na ch#j drążysz temat?
pozdro
-
Dregan
- Forum Audi 80

- Imię: Tomasz
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 JS
- Kontakt:
wszystkie 3 się nadają, wiadomo że dalej nie każde auto będzie tak ogarnięta i na tym samy poziomie ale są gusta i guściki. Każdy może oglądać wyróżnione auta w głosowaniu na 80 m-ca więc sadzę że dział tuning jest ok bez spinki. Może zróbcie jakąś listę kandydatów i tygodniowo np omawiajcie po 3 auta i z czasem będzie porządek to chyba tyle