[Audi Avant 2.2T Q]rodzinne kombi, MTM
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Dobra bo ja już nie mogę dojść z tymi soczewkami
Jak to dokładnie jest, niby mam obie lampy EU, na obu oznaczenia E1.
Strona kierowcy ma dwie strzałki w prawo : ---> ----> i świeci dobrze, czyli ____/-----
Strona pasażera ma strzałki <--- ---> i świeci ____/\____ , u żanety na soczewkach sa identyczne oznaczenia na szkłach, jednak prawa i lewa lampa świecą identycznie.
Jakoś to się przestawia, czy mam szkło EU na lampie US?
![:-/](https://audi80.pl/images/smilies/icon_curve.gif)
Strona kierowcy ma dwie strzałki w prawo : ---> ----> i świeci dobrze, czyli ____/-----
Strona pasażera ma strzałki <--- ---> i świeci ____/\____ , u żanety na soczewkach sa identyczne oznaczenia na szkłach, jednak prawa i lewa lampa świecą identycznie.
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Jakie masz numery lamp?sagem pisze:Dobra bo ja już nie mogę dojść z tymi soczewkami![]()
Ja u siebie przrabiałem temat z linią światłocienia w soczkach ale u mnie obie świecą albo
___/ ___/
albo
___/---- ___/----
w zależności jak masz przesłonę.
Więc u ciebie może i numer na obudowie wskazuje na obie europy ale jak dla mnie w jednej masz u siebie wg mnie bebechy od angola bo przesłona da się ustawić albo na płask (z lekkim uskokiem) albo przeciwnie do siebie.
Ustawiaj na płask i wsadzaj HIDa. Będzie zezowaty Zenek. :mrgreen:
Ja mam takie opcje przestawienia przesłony u siebie
Płasko z uskokiem
Ukosik.
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
A na przestawieniu przesłon tak jak na drugim foto jak masz?sagem pisze:eSPe, u mnie świeci ta prawa lampa jak Twoje na pierwszym foto, czyli jest nadzieja że to EU.
To jest kluczowe w którą stronę się robi skosik. Doświetla znaki i pobocze czyli tak jak powinno być czy środek jezdni i razi tym samym innych?