Zgłaszanie kandydatur samochodów do działu "Tuning"
- Kolczat
- Forum Audi 80

- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
Niki20, chetnie Ci pomoge i takze wyraze swoje zdanie, poczatkowo myslalem ze tylko Delika i Sagema z tej trojki bym przepuscil, ale po przeczytaniu wszystkich postow, uwazam ze S80 stworzyl cos z czego mozna czerpac inspiracje, a wlasnie z tego wzgledu ten dzial chcialo Ci sie tworzyc, wiec suma sumarow jestem na tak wobec calej przedstawionej trojki: S80, Delik, Sagem
- Apocalipto
- Forum Audi 80

- Kontakt:
- Niki20
- Forum Audi 80

- Imię: Dominik
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Czyli widzę, że jednogłośnie się wszyscy zgadzają
Niebawem jeżeli autorzy się zgodzą 3 omawiane tematy znajdą się w tym dziale
Tymczasem lecimy dalej :
- Słonik
Słonika auto widziałem bodajże 2 razy. Swap wykonany wzorowo, pod maskę aż chce się zaglądać, blow syczy bardzo ładnie
Gwint zrobiony samodzielnie, nietuzinkowe koło, bardzo ładny lakier oraz wspomniany wcześniej swap ACE na AMB moim skromnym zdaniem pozwala na zakwalifikowanie tego auta do działu "tuning".
- Górnik
Widziałem auto Bartka osobiście i powiem Wam, że robi dobrą robotę :!: Niski zawias, dobre koło i zderzaki sprawiają że obok tego auta nie da się przejść obojętnie :!: Całości dopełniają lustra RS2 :-o Swapa nie ma, jest na razie niechlubny ACE, ale myślę że ten samochód się tutaj bez wątpienia nadaje
- Seba044
Tutaj jakikolwiek komentarz jest w ogóle zbędny. To co ten człowiek robi z autem przeszło moje wyobrażenia :shock: :shock: Moim zdaniem to jest wzór do naśladowania :!:
Czekam na Wasze zdanie na ten temat drodzy forumowicze
Mamy na dyskusję odnośnie tych aut obecny tydzień :->
Tymczasem lecimy dalej :
- Słonik
- Górnik
- Seba044
Czekam na Wasze zdanie na ten temat drodzy forumowicze
- Kolczat
- Forum Audi 80

- Imię: Marcin
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
tylko auta od Seby nie widzialem, ale po samych zdjeciach widac profesjonalne podejscie, Gornik ma ten cholerny taszek w oplakanym stanie (nie wiem czy juz wymienil) ale reszta jak najbardzij na plus, Slonia nie trzeba reklamowac, wiadomo ze wchodzi bez zbednych ceregieli
czemu dajesz az tydzien na takie pewniaki? :mrgreen:
czemu dajesz az tydzien na takie pewniaki? :mrgreen: