[Audi Coupe 8B] B4 2.3 NG coupe
[Audi Coupe 8B] B4 2.3 NG coupe
xx
Ostatnio zmieniony 19 maja 2013, 08:08 przez buzzfuzz, łącznie zmieniany 11 razy.
- bloku
- Forum Audi 80
- Imię: Michal
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
- Kontakt:
Ciekawie się zapowiada - oczekuję na wiosnę aby ją zobaczyć w brockach. Sam sie zastanawiam czy do swojej nie wsadzić coś w stylu B1 - obecnie RH KLIK
Jak mocno jest zglebiona?
Jakbyś chciał się kiedyś przesiąść z pomarańczowych kierunków na białe to daj znać (bo jak widzę są to zwykłe) - mam pomysł na mały remake pomarańczowych halo. W sumie sweoje białem mógłbym dać w zamian :mrgreen:
Jak mocno jest zglebiona?
Jakbyś chciał się kiedyś przesiąść z pomarańczowych kierunków na białe to daj znać (bo jak widzę są to zwykłe) - mam pomysł na mały remake pomarańczowych halo. W sumie sweoje białem mógłbym dać w zamian :mrgreen:
bloku, mam jeden pomarańczowy wolny z poprzedniej coupe , niepotrzebny jak chcesz to mogę Ci go gratis odstąpić, może ktoś będzie miał drugi to będziesz miał komplet. Jutro obadam w jakim jest stanie i dam znać
Jak mocno jest zglebiona? Tak ze mam tylko określone ścieżki którymi mogę jeździć. Służy jak wykrywacz do niewidzialnych kolein. Na B6 muszę założyć delikatnie wyższe opony bo w końcu rozwalę felgi jak nie zauważę jakiejś dziury. Dużo z jazdy to prędkość patrolowa za czym nie przepadam :mrgreen:
Jak mocno jest zglebiona? Tak ze mam tylko określone ścieżki którymi mogę jeździć. Służy jak wykrywacz do niewidzialnych kolein. Na B6 muszę założyć delikatnie wyższe opony bo w końcu rozwalę felgi jak nie zauważę jakiejś dziury. Dużo z jazdy to prędkość patrolowa za czym nie przepadam :mrgreen:
z tego co wiem to amortyzatory SPAX o regulowanej twardości , wysokość jaką się na nich uzyskuje to podobno -60mm , to tego założone mam sprężyny 60mm . Grzechas coś tam jeszcze pomodził ale dokładnie nie wiem co. Tak jak pisałem w pierwszym poście , amortyzatory z przodu będą do sprzedania ale same , bez sprężyn
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
już się najeździłeś... http://otomoto.pl/audi-80-coupe-C28048532.html
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Już od jakiegoś czasu wystawiony jest, chwile po faktycznym kupnie. Coś koło 5 wcześniej było bodaj.Krycha pisze:już się najeździłeś... http://otomoto.pl/audi-80-coupe-C28048532.html
Krycha, zabieram się za kupno czegoś dużo mocniejszego wiec czasami jak coś wypatrzę to mnie bierze chęć sprzedaży
pawełek, sprężyny jakieś czerwone , najprawdopodobniej 40mm , strasznie wysoko . Z przodu jeszcze ładnie w miarę ale tył...:mrgreen:
[ Dodano: 2013-03-01, 19:32 ]
witaj wiosno :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
pawełek, sprężyny jakieś czerwone , najprawdopodobniej 40mm , strasznie wysoko . Z przodu jeszcze ładnie w miarę ale tył...:mrgreen:
[ Dodano: 2013-03-01, 19:32 ]
witaj wiosno :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 04 mar 2013, 15:20 przez buzzfuzz, łącznie zmieniany 1 raz.
- grzechas_audi
- Forum Audi 80