Audi B4 cabrio by Meir koniec historii
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
A to Ty nie wiesz? Jak zakładasz gwint do auta, to automatycznie zyskujesz wiedzę na temat wszystkich niskich aut w swoim regionie, a jak na dodatek sam przy tym dłubałeś pole zwiększa się kilkukrotnie. W Twoich genach zostaje zapisany rekord Twojego najniższego obniżenia i wszelkie zapisy dotyczące komfortu i pokonywanych nierówności. Przed oczami stają Ci tabele z liczbami które symbolizują obniżenie aut które znasz, teraz już wiesz wszystko. Tajemna wiedza ze starodawnych almanachów wdziera się do Twojego umysłu, widzisz sceny z zamierzchłych czasów, gdy rzymianie obniżali swoje rydwany aby wyrywać plebejskie dziewki z pól, widzisz jak denerwowali się, że po wsiach urywają koła i schodzi z nich dziarska polera. Do Twojego umysłu wdziera się wiadomość, to dlatego rzymianie budowali takie drogi, to dlatego wszystkie drogi prowadzą do rzymu ! Stolica lansu gdzie najniższe rydwany mogły brykać do woli, miejsce największych zlotów gdzie przed cezarem prezentowano nowe projekty. Nagle chwila ulatuje i wiesz wszystko.Kolczat pisze:pytalem o wrazenia z jazdy, adwokacie
Stań się wiedzącym. Rozkmiń to.
Raczej nie jeździ się tak jak na gwincie ze skróconą lagą i krótszymi amorkami. W przeciwnym razie nikt nie zmieniałby takiego zestawu. Takie coś zrobił Maroonio x lat temu, potem jeździł na tym szuan, potem Słonik i jednak brakuje komfortu - jest tylko obniżenie i niby regulacja, ale i tak każdy dawał na max w dół, aż amorki stały na odbojach prawie
Mnie bardziej interesuje jak tam Twoja walka meir z tylnym gwintem.
Mnie bardziej interesuje jak tam Twoja walka meir z tylnym gwintem.
heh ale dyskusja powiem tak szału nie ma miałem w poprzednim aucie gwint HRa później FK a skończyłem na Weitecu to ten co mam tu porównał bym do HRa puszczonego na sam zol dość sztywno na tym jest ale nie ma żle jak bym chciał komfortowe auto to bym kupił merca beczkę a nie obniżał cabrio ogólnie ten gwint z przodu jest przejściowy bo rozkminiam zrobienie przodu z identyczną możliwością regulacji co dedykowany na bazie jakiegoś dobrego gwintu z regulacją twardości ale to raczej przyszły sezon jak wpadnie inne koło bo na tym nie mam co walczyć
ATLAS co do tyłu to zachowuje się idealnie regulacja jest ogromna nic nie stuka nic nie puka bardzo fajnie się jeżdzi
teraz czekam na założenie rozpórek i poliuretanowych gum na wahaczach i sankach
P.S - Mabrothrax zaspokoiłeś się tym komentarzem ? czy po prostu wrzuciłeś go tutaj żeby poczuć się fajny i żeby wszyscy patrzyli na ciebie z podziwem i po cichu mówili jaki z ciebie hejter ? bo zupełnie nie rozumiem sensu twojej wypowiedzi która jest tak samo zbędna jak twoja osoba w tym temacie
[ Dodano: 2013-03-07, 21:40 ]
no i dzisiaj przyszedł długo oczekiwany nowy głośniczek który zagości w nowej zabudowie bagażnika
[ Dodano: 2013-05-11, 20:55 ]
no i kolejna aktualizacja :
kompletuje elementy do zawiasu czyli zakup poli do wahaczy :
jako że auto idzie do lakiernika to małe rozbieranko :
w czasie gdy auta nie ma zmieniam pare drobiazgów , małe zakupy i dopieszczanie tajli :
koła w nowym kolorze :
polerka do poprawki bo mnie nie zadowala
zakup nowych kierunków bocznych
znaczki w kolorze felg
zakup nowych listw dolnych
odmalowane wycieraczki
no i małe spy photo od lakiernika audi w podkładzie
no to narazie tyle
pozdro
ATLAS co do tyłu to zachowuje się idealnie regulacja jest ogromna nic nie stuka nic nie puka bardzo fajnie się jeżdzi
teraz czekam na założenie rozpórek i poliuretanowych gum na wahaczach i sankach
P.S - Mabrothrax zaspokoiłeś się tym komentarzem ? czy po prostu wrzuciłeś go tutaj żeby poczuć się fajny i żeby wszyscy patrzyli na ciebie z podziwem i po cichu mówili jaki z ciebie hejter ? bo zupełnie nie rozumiem sensu twojej wypowiedzi która jest tak samo zbędna jak twoja osoba w tym temacie
[ Dodano: 2013-03-07, 21:40 ]
no i dzisiaj przyszedł długo oczekiwany nowy głośniczek który zagości w nowej zabudowie bagażnika
[ Dodano: 2013-05-11, 20:55 ]
no i kolejna aktualizacja :
kompletuje elementy do zawiasu czyli zakup poli do wahaczy :
jako że auto idzie do lakiernika to małe rozbieranko :
w czasie gdy auta nie ma zmieniam pare drobiazgów , małe zakupy i dopieszczanie tajli :
koła w nowym kolorze :
polerka do poprawki bo mnie nie zadowala
zakup nowych kierunków bocznych
znaczki w kolorze felg
zakup nowych listw dolnych
odmalowane wycieraczki
no i małe spy photo od lakiernika audi w podkładzie
no to narazie tyle
pozdro
w piątek został pomalowany przez weekend sobie wysech i teraz zostało go poskladac wypolerowac i odbiór
[ Dodano: 2013-05-13, 21:17 ]
no i dzisiaj w końcu odebrałem auto powiem tak lady jako pierwsza odgadła kolor
ile mi się udalo to dzisiaj poskładałem ale już wiem że będę cały tydzień składał regulował itd żeby wszystko było tak jak ja chce
auto dostało kolor z palety VAG LB9A WHITE CANDY na dzień dzisiejszy prezętuje się tak
[ Dodano: 2013-05-13, 21:17 ]
no i dzisiaj w końcu odebrałem auto powiem tak lady jako pierwsza odgadła kolor
ile mi się udalo to dzisiaj poskładałem ale już wiem że będę cały tydzień składał regulował itd żeby wszystko było tak jak ja chce
auto dostało kolor z palety VAG LB9A WHITE CANDY na dzień dzisiejszy prezętuje się tak