Kamil, Legnica. Mam nadzieję, że znajdę tutaj kilka ciekawostek na temat tego leciwego, ale trzymającego fason autka. Pozdrawiam forumowiczów
Przywitaj się z nami
Witam wszystkich bardzo serdecznie. Cieszę się, że mogłem dołączyć do Was, czyli tych, którzy wiedzą, jakie auta sa najlepsze. 16 lat temu pierwszy raz kupiłem Władcę Pierścieni model 80 B2 1.6 i zakochałem się w tej marce. Obecnie posiadam dwie audi, w tym już 6-ta osiemdziesiatke - w wersji B4 CABRIO 2.6V6. oraz A6 C5 2.4 V6. W wolnym czasie wrzuce pare fotek.
witam wszystkich
nazywam się Adrian posiadam od 3 miesięcy AUDI 2.3 NG AVANT Z 94R kupiłem ją od starszej pani,<NIE TAKIEJ Z REKLAMY GOLFA> HEHE auto posiada wyposażenie skóra, klima, 4 elektr szyby, abs, air bag i tak kilka jeszcze innych pierdułek. spisuje się świetnie wymaga jeszcze troszke wkładu finansowego lecz ogólnie jest ok:)
dzięki za posty na forum kierowałem się nimi w wielu naprawach i wymianach BARDZO SIE PRZYDAŁY
nazywam się Adrian posiadam od 3 miesięcy AUDI 2.3 NG AVANT Z 94R kupiłem ją od starszej pani,<NIE TAKIEJ Z REKLAMY GOLFA> HEHE auto posiada wyposażenie skóra, klima, 4 elektr szyby, abs, air bag i tak kilka jeszcze innych pierdułek. spisuje się świetnie wymaga jeszcze troszke wkładu finansowego lecz ogólnie jest ok:)
dzięki za posty na forum kierowałem się nimi w wielu naprawach i wymianach BARDZO SIE PRZYDAŁY
Re: Przywitaj się z nami
witam
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez noe76, łącznie zmieniany 1 raz.
-
krzysiek2013
- Forum Audi 80

-
tomazzo666
- Forum Audi 80