AAN x2zana pisze:Mam w planach te spotkanie bo dawno się już wielu ludzi nie widziało
Więc zapewne będziemy z sagemem i mam nadzieje, że jego AAN-em :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dwuregionowy spot wisoenny - ELBLĄG
- Paweł Olsztyn
- Forum Audi 80
- Paweł Olsztyn
- Forum Audi 80
Kamil ja też nie wiem o co chodzi bo jedziemy sami chyba niesagem pisze:No i fajne bo nie wiem o co chodzi :-o
PS. tomkom nie ty jedyny jesteś z Warmii i Mazur także dalej jest to spot warmińsko/mazurski, pomorski i elbląski, a promuj sobie to gdzie chcesz ...
Ostatnio zmieniony 08 mar 2013, 20:27 przez Paweł Olsztyn, łącznie zmieniany 1 raz.
- bloku
- Forum Audi 80
- Imię: Michal
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
- Kontakt:
Nie bardzo rozumiem w czym rzecz?! W czym problem? Chłopaki podczas dojazdu chcą się poganiać niech się ganiają. Na samym spocie nic takiego nie będzie miało miejsca - raz, że jest to spot piknikowo-integracyjny a dwa warunki oraz miasto na to nie pozwala.
Tyle w temacie - co będziecie sobie wszyscy robić podczas dojazdu i odjazdu...wasza sprawa Panowie (każdy na własną odpowiedzialność)
Tyle w temacie - co będziecie sobie wszyscy robić podczas dojazdu i odjazdu...wasza sprawa Panowie (każdy na własną odpowiedzialność)
- Paweł Olsztyn
- Forum Audi 80
interpretacja na podstawie faktow.
bedzie tez 3 aan wiec zbrojcie sie zeby wam wstyd nie bylo....
w zasadzie to macie obaj racje...powinienem byc bardziej tolerancyjny...powinienem brac przyklad z posla Biedronia...
klub kormoran pojawi sie zapewne na statku odzielnie i mysle ze nie przyniesie wstydu w kwestii podrozowania w kolumnie..
klub c4 o ile zbierze sie grupa przyprowadze sam.
[ Dodano: 2013-03-09, 08:12 ]
bedzie tez 3 aan wiec zbrojcie sie zeby wam wstyd nie bylo....
w zasadzie to macie obaj racje...powinienem byc bardziej tolerancyjny...powinienem brac przyklad z posla Biedronia...
klub kormoran pojawi sie zapewne na statku odzielnie i mysle ze nie przyniesie wstydu w kwestii podrozowania w kolumnie..
klub c4 o ile zbierze sie grupa przyprowadze sam.
[ Dodano: 2013-03-09, 08:12 ]
zeby byla jasnosc.ze statka wyjezdzamy jako zorganizowana grupa czy jako wolni strzelcy?rozumiem ze w czasie przejazdu ze statka do miejsca spota obowiazuje juz jakas formula przejazdu czyli jakas kolumna itp?bloku pisze: Nie bardzo rozumiem w czym rzecz?! W czym problem? Chłopaki podczas dojazdu chcą się poganiać niech się ganiają. Na samym spocie nic takiego nie będzie miało miejsca - raz, że jest to spot piknikowo-integracyjny a dwa warunki oraz miasto na to nie pozwala
- bloku
- Forum Audi 80
- Imię: Michal
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
- Kontakt:
tomkom1, zapewne z miejsca gdzie się zjedziemy (statoil) postaramy się jechać nierozerwalnie jedną kolumną.
Niemniej jednak nie wiem dlaczego tomkom1 zaznaczasz, że Klub C4 i Kormoran pojadą osobno - to jakaś hermetyczna grupka ludzi czy jak? Wydawało mi się, że to spot dwóch regionów niepodzielonych na jakieś podgrupki czy też fora. Fajnie, że tam zarzuciłeś temat ale nie hermetyzujmy się w grupkach. W pom. takie zamknięcie skończyło się tym, że ekipa trójmiejska przeinaczyła się w pomorską bo za brakło dla niektórych miejsca - uniknijmy podziałów.
Niemniej jednak nie wiem dlaczego tomkom1 zaznaczasz, że Klub C4 i Kormoran pojadą osobno - to jakaś hermetyczna grupka ludzi czy jak? Wydawało mi się, że to spot dwóch regionów niepodzielonych na jakieś podgrupki czy też fora. Fajnie, że tam zarzuciłeś temat ale nie hermetyzujmy się w grupkach. W pom. takie zamknięcie skończyło się tym, że ekipa trójmiejska przeinaczyła się w pomorską bo za brakło dla niektórych miejsca - uniknijmy podziałów.