Witam,
czytałem podobne tematy ale nigdzie nie znalazłem takiego zestawienia kropek, czyli dwie żółte i jedna pomarańczowa (brązowa, ale wątpię żeby z biegiem lat wyblakła) mowa o przednim zawieszeniu, audi to sedan 1992 vin1993 abk, proszę o podpowiedź bo zawieszenie jest twarde, pozdrawiam
[all] oznaczenie sprężyn
- 123krzysiek123
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
- 123krzysiek123
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
witam
czy można założyć bez skutków ubocznych do B4 tdi sprężyny od ABB, ABK? mam oznaczenie dwie kropki żółte i 2 brązowe i auto jest bardzo twarde. Wogóle jakie "najmiększe" sprężyny można założyć do B4 tdi (jeżdże wyłącznie sam po słabej jakości drogach i twarde zawieszenie bardzo mi przeszkadza-nie chcę Citroena;)
czy można założyć bez skutków ubocznych do B4 tdi sprężyny od ABB, ABK? mam oznaczenie dwie kropki żółte i 2 brązowe i auto jest bardzo twarde. Wogóle jakie "najmiększe" sprężyny można założyć do B4 tdi (jeżdże wyłącznie sam po słabej jakości drogach i twarde zawieszenie bardzo mi przeszkadza-nie chcę Citroena;)
-
- Forum Audi 80
Hej koledzy, wiecie może jaka jest najtwardsza spreżyna? Chodzi mi o tylną ośke, gdyż jak zapakuje swoją butle gazu do full, to mi koła się chowają już... a ja chce b. sztywno, poza tym wiadomo, bez quattro im tył twardszy tym lepiej, bo jest lepsze przeniesienie i nie traci sie aż tak jak sie rusza agresywnie <ok>