Audi Cabrio by bendek88
-
- Forum Audi 80
a dziekuje dziekuje:-D a co do planow jest ich sporo:-P ale jak zawsze bark kasy i czasu jak narazie felgi u lakiernika troche zawala termin :evil: , pozniej polerka rantow, tylek 'usa' juz skonczony i spasowany, gwint jak narazie jeszcze w garazu, byly juz pierwsze przymiarki ale caly czas zastanawiam sie czy nie skrocic kolumn, zwlekaz tez z zaklepaniem rantow blotnika (male obawy), no i jeszcze przed sezonem planuje polerke lakieru, i to by bylo na tyle, troche sie nazbieralo a sezon tuz tuz.
a plany na dalsza przyszlosc (moze przyszly sezon) to wnetrze w kolorze
no i moze AAH pod maska
pozyjemy zobaczymy <ok>
a plany na dalsza przyszlosc (moze przyszly sezon) to wnetrze w kolorze
no i moze AAH pod maska
pozyjemy zobaczymy <ok>
Witam kozystajac dzisiaj z dnia wolego od pracy ruszylem troche prace nad cabem
udalo sie podoginac ranty blotnikow, na szczescie obylo sie bez problemow, mimo obaw poszlo naprawde latwo <ok>
no i w koncu udalo sie zamontowac gwint na przodzie po wielu przymiarkach udalo sie zejsc tak jak chcialem jakies 80mm moge uszczypnac jeszcze troche sciagajac jedna nakretke, ale mysle ze tak bedzie juz dobrze ale niestety z powodu braku felg przymiarki na zimowkach :evil: mam nadzieje ze teraz juz lakiernik dotrzymie terminu i po weekendzie beda juz u mnie
udalo sie podoginac ranty blotnikow, na szczescie obylo sie bez problemow, mimo obaw poszlo naprawde latwo <ok>
no i w koncu udalo sie zamontowac gwint na przodzie po wielu przymiarkach udalo sie zejsc tak jak chcialem jakies 80mm moge uszczypnac jeszcze troche sciagajac jedna nakretke, ale mysle ze tak bedzie juz dobrze ale niestety z powodu braku felg przymiarki na zimowkach :evil: mam nadzieje ze teraz juz lakiernik dotrzymie terminu i po weekendzie beda juz u mnie