Audi Cabrio 2.3 NG, BBS RC, KW V2 nardi
Właśnie zbieram się za to, wybieram się do ASO na dniach bo znaleźć coś w używce to masakra, a leniwca też szukam...DEDHI pisze:montuj uchwyty na kubki bo to proste i bajer na lato następnie dobrze było by ustrzelić podłokietnik, zresztą sam szukam...
Wertyn dzięki pewnie gdzieś się lukniemy na drodze albo na zlocie
perwol wszędzie mnie znajdziesz i myśle, że na jakimś zlocie też mnie upolujesz, spokojnie auta narazie nie mam zamiaru sprzedawać tak więc jest w dobrych rękach, szukam teraz tego tylnego "podłokietnika" w całości a nie z tymi anty audio dziurami, mam nadzieje że ty tego nie rezałeś bo jakaś masakra jak to wygląda. Mam nadzieje że ta podła zima się wreszcie skończy i cab wkońcu wyjedzie w pełnej okazałości. Pozdro i dzięki
[ Dodano: 2013-03-27, 20:02 ]
Drogi suche, śnieg przetopiony, na rtęci +4, czas przewietrzyć auto i wziąść się do roboty...
Prace nad autem trwają:
-czyszczenie i regeneracja skór
-pranie tapicerki podłogi
-nowe dywaniki zamówione
-impregnacja dachu
-w przyszłą sobotę profesjonalna polerka lakieru
-nowe kable pod lekkie audio połóżone
-polerka rantów felg
-dołożone dystanse 5mm z tyłu
... ogólnie im więcej to auto rozkręcam, jestem pełen podziwu jego orginalności i stanu...
fotosy z prac
-czyszczenie i regeneracja skór
-pranie tapicerki podłogi
-nowe dywaniki zamówione
-impregnacja dachu
-w przyszłą sobotę profesjonalna polerka lakieru
-nowe kable pod lekkie audio połóżone
-polerka rantów felg
-dołożone dystanse 5mm z tyłu
... ogólnie im więcej to auto rozkręcam, jestem pełen podziwu jego orginalności i stanu...
fotosy z prac
Sam sie bawie, pisząc renowacja miałem na myśli porządne czyszczenie skór oraz konserwację mleczkiem.bendek88 pisze:z renowacja skory sam sie bawisz :?:
W ten weekend auto zaliczyło porządną polerkę i nabrało blasku. Na to co widać dojdzie jeszcze wosk zabezpieczający i wydobywający głębie koloru :mrgreen:
u mnie w regionie za polerkę lakiernik krzyknął 500zł, a jak byłem na moto show w Ełku, to była firma która w pełni profesjonalnie zajmuje się odzyskiwaniem koloru niwelowaniem rys to powiedzieli, ze jak dużo i dużych rys nie ma to za 1000zł zrobią jak trzeba, a jak lakier jest bardziej zniszczony to nawet 2000 tys. ;/ a jak u Was w rejonie to się przedstawia ?
Szczerze to kumpel się bawi w takie tematy, a my się dogadujemy fifty fifty, tak więc nawet nie wiem ile taka impreza, ale coś mi się obiło o uszy, że 250-300zł, dowiem się dokładnie. Używa past 3M i efekt jest lala, mój miał jakiś taki osad, a że lakier jest w 80% org to miał prawo. Ja teraz używam tylko i wyłącznie megsa, kosmetyki naprawdę warte tej ceny.