Nie chciałem Ci już zawracać dupy, ale pewnie nie będe miał wyjścia bo znaleźć w Olsztynie spawacza z TIGiem to impossible, tak samo jakiś warsztat.. a zniszczyć teraz taki fajny wydech i polepić migomatem trochę szkoda, więc pewnie jakoś się ustawimy, tylko jeszcze nie wiem kiedy.Słonik pisze:bedziesz chciał przyjechac dospawac ten jeden tlumik :?:
[Audi Avant 2.2T Q]rodzinne kombi, MTM
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
+1 doświadczenia przez rok produkcji.DeS pisze:+1 ale to chyba kwestia lat produkcjichmiel25 pisze:Samsung jestem na nie :cry:
1. Po co wsadzać 2.2 żeby jeżdzić wolno??
2. Za nisko i do dupy.
3.Szkoda pracy że swapem przy tym zawiasie.
Miałem taką glebę wytrzymałem dwa tygodnie.
Teraz będzie awantura
Może ładnie wygląda ale jak będzie trzeba pocisnąć to nie będzie jak <lol>
no nie tylko golfa widziałem też trabanta :roll: sagem solidny ten drugi tłumiczek napisz proszę po ile może być pw na marginesie wspominałem że będzie głośno bo też tak mam niby jest ok ale na dłuższą mete daje o sobie znać i to właśnie w pewnym zakresie obrotów sprawdzając poziom hałasu wyszło mi 56 decybeli a już nie raz po parkingu alarmy wyły jak jechałem :mrgreen: :roll:
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Bronek27, koszt takiego tłumika to +/- 220zł w zależności od średnicy ( u mnie 70mm wewnątrz) i w zależności od tego czy z przetłoczeniem wygłuszającym w środku, czy bez.
Co do gwintu, wiem że nie każdemu się musi podobać, to moje auto i ważne że mnie cieszy, ale hipokrytów nie cierpię.
Będzie tak, że będzie dało się normalnie jeździć po publicznych drogach, gwint założyłem żeby było nie tylko ładnie i nisko, ale i sztywno i bezpiecznie, bić rekordów niskości jak mówiłem nie mam zamiaru bo to mija się z celem posiadania mocniejszego silnika moim zdaniem. Na szczęście nie mam parcia śmigania po polach i w błocie, a w zimę jeżdzę innymi autami i dlatego mogę sobie pozwolić na taki a nie inny setup.
Helou :cry:
Co do gwintu, wiem że nie każdemu się musi podobać, to moje auto i ważne że mnie cieszy, ale hipokrytów nie cierpię.
Będzie tak, że będzie dało się normalnie jeździć po publicznych drogach, gwint założyłem żeby było nie tylko ładnie i nisko, ale i sztywno i bezpiecznie, bić rekordów niskości jak mówiłem nie mam zamiaru bo to mija się z celem posiadania mocniejszego silnika moim zdaniem. Na szczęście nie mam parcia śmigania po polach i w błocie, a w zimę jeżdzę innymi autami i dlatego mogę sobie pozwolić na taki a nie inny setup.
Helou :cry:
-
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Silnik: 2.3 NG
zdrowe podejście do tematu, czekam na więcej obrazków <ok>Co do gwintu, wiem że nie każdemu się musi podobać, to moje auto i ważne że mnie cieszy, ale hipokrytów nie cierpię.
mi sie wizualnie podoba tylko faktycznie jak na tym jeździć tym autem to ja nie wiem. Miałem auta na jakis tam obniżeniach różnych i nie jestem z tych co na to narzekają, bo jak obniżyłem i mieszkam w PL to cierpiec muszę i zdaję sobie z tego sprawę ale co innego turlać się po mieście 50km/h jakimś ABK np a trochę co innego AANem .. Ale Sagem sam najlepiej wie co robi, zresztą jak uzna, że jest źle to przeciez podkręci troche w górę i tyle. Albo opuście ten tył jeszcze 3 cm :mrgreen: Po co te kłotnie :mrgreen: