Miałem dokładnie to samoLabiel pisze:Nie uwieżycie jak ta opona mi waliła. Normalnie jak bym miał łożysko przednie na skraju rozpadu i to wszytsko nawet przy małych prędkościach.

Dziękuje za porady i sugestie.
Pozdrawiam
Krzysztof
Miałem dokładnie to samoLabiel pisze:Nie uwieżycie jak ta opona mi waliła. Normalnie jak bym miał łożysko przednie na skraju rozpadu i to wszytsko nawet przy małych prędkościach.
Oj ja tak do końca zgodzić się nie mogę. Jeśli miałbym wydać 100 złotych i kupić nową opone Dembicy jakie można spotkać w hipermarketach to naprawde wolałbym wydać tą stówe i kupić roczną używkę dobrej firmy. Nowa nie zawsze oznacza dobra.jkb^^ pisze:ja wychodze z zalozenia ze lepiej kupic tansze nowki niz niby lepsze uzywane
za 100zl to chyba do malucha kupisz,nie do audi. Co nówka to nówka, teraz na rynku wszystkie opony muszą spełniać normy bo inaczej nikt nie dopuściłby ich do sprzedaży.Kupując używane nigdy nie masz pewności, że jest ok.Zawsze może mieć bicie, pęknięte zbrojenie itp.czego nie zawsze widać gołym okiem.Labiel pisze:Oj ja tak do końca zgodzić się nie mogę. Jeśli miałbym wydać 100 złotych i kupić nową opone Dembicy jakie można spotkać w hipermarketach to naprawde wolałbym wydać tą stówe i kupić roczną używkę dobrej firmy. Nowa nie zawsze oznacza dobra.jkb^^ pisze:ja wychodze z zalozenia ze lepiej kupic tansze nowki niz niby lepsze uzywane