[mazowieckie] Fort Wola 14.00 co 2-gą niedziele p. czerwony
- piotrasss1
- Forum Audi 80
- piotrasss1
- Forum Audi 80
- Radek_ER19
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Radek_ER19
- Forum Audi 80
Dokładnie się wywiem od znajomych gdzie się to odbywa bo słyszałem właśnie , że coś jest ale nie znam dokładnie miejsca i kiedy się to odbywa . Jak uzyskam jakies info to dam znac ....
[ Dodano: 2013-04-07, 14:31 ]
[ Dodano: 2013-04-07, 14:31 ]
Aha czyli już i tam zawitały Niebieskie Co za krajpiotrekquattro pisze:tesco za basenami, tylko tez podobno jest spalona.Radek_ER19 pisze:Ale podobno w Górze Kalwarii też jest jakaś miejscówka - wiadomo wam coś o tym ???
ale w Górze pozostal jeszcze placyk za jakims tam wazniejszym budynkiem :mrgreen:
latwo trafic bo jadac od ronda skrecamy w prawo przed pylonem Orlenu i zaraz pierwsza w prawo i jestesmy na dosc pokaznym placyku na ktorym czesto owej zimy bywalem z kumplem autem rwd i razem z dosc pokazna iloscia osob latalismy bokami...
wydaje mi sie, ze to dosc dobre miejsce na ewentualne spoty dla ludzi z poludniowych krancow "zawarszawy" :mrgreen: (Warka,Radom,Góra Kalwaria,Otwock,Siennica itp itd)
jak ktos chetny na spota a do wwa za daleko to wydaje mi sie to byc dobra alternatywa :mrgreen:
jacys chetni?
latwo trafic bo jadac od ronda skrecamy w prawo przed pylonem Orlenu i zaraz pierwsza w prawo i jestesmy na dosc pokaznym placyku na ktorym czesto owej zimy bywalem z kumplem autem rwd i razem z dosc pokazna iloscia osob latalismy bokami...
wydaje mi sie, ze to dosc dobre miejsce na ewentualne spoty dla ludzi z poludniowych krancow "zawarszawy" :mrgreen: (Warka,Radom,Góra Kalwaria,Otwock,Siennica itp itd)
jak ktos chetny na spota a do wwa za daleko to wydaje mi sie to byc dobra alternatywa :mrgreen:
jacys chetni?
- Radek_ER19
- Forum Audi 80
Jestem za <ok>Maszu pisze:ale w Górze pozostal jeszcze placyk za jakims tam wazniejszym budynkiem :mrgreen:
jacys chetni?