Samochód marzeń - kup i zrób
jak dla mnie pomysł na program bardzo udany ale nawet nie ma co go porównywać do fanów 4 kółek....audica faktycznie bardzo fajna ale oglądając ten program bardzo często mówią ze zrobią to czy tamto a na koniec programu jest cisza, a co do tego ze podwaja się wartość auta to niekoniecznie, obczajcie link http://moto.allegro.pl/bmw-e30-325-tvn- ... 17511.html tyle siana włożyli w naprawę a tyle do naprawy jeszcze zostało ale z drugiej strony gdyby TVN chciał wsadzić tyle kasy w mojego avanturnika to bym nie odmówił i nie marudził Polska to taki kraj ze niby ma być dobrze i nie zawsze się udaje...peace
- Wino
- Forum Audi 80
- Imię: Wino
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Ok ale to auto było robione jakiś rok temu jak nie więcej, był to pierwszy odcinek 2 serii programu od tego czasu sporo w nim mogło się rozlecieć.blondas pisze:obczajcie link http://moto.allegro.pl/bm...3152317511.html tyle siana
Dla zainteresowanych jutro gościu w forum scirocco odbiera od nich swoje auto więc jest szansa że w tą niedziele też będzie ciekawy odcinek.
Samochód Marzeń Kup I Zrób - Audi 80 Competition Quattro
Moi Drodzy,
chciałem się z wami podzielić moimi spostrzeniami na temat programu: Samochód Marzeń Kup I Zrób - Audi 80 Competition Quattro S03E05, który można obejrzeć choćby Tu:
Program zaczołem oglądać z zainteresowaniem i trochę podescytowany przecież to A80 Compi <ok> Na samym początku zaczołem się zastanawiać gdzie ja widziałem właściela samochodu, bo twarz znajoma.... i przypomniałem sobie ale o tym za chwilę. W programie słyszymy że właściciel Pan Artur zajmuje się wykończniem wnętrz i zakres prac przy samochodzie przekracza jego możliwości.... tak jak napisałem wcześniej skojarzyłem właściela, jest nim syn Prezesa firmy ZTS Antares - tu link do golden line http://www.goldenline.pl/artur-kuczborski/ . Niestety program oparty na ściemie od samego początku! ZTS Antares to firma z pod WA-WY program kręcony pod WA-WĄ hmm.. ciekawe czy selekcja do programu odbywa się w sposób równie przejrzysty i uczciwy jak przedstawienie profila bohatera odcinka (gdzieś na forum czytałem że na eliminacjach było cabrio i się nie dostało)! Podekscytowanie i zaciekawinie z początku epizodu zmieniło się zniesmaczenie i niechęć do kolejnych odcinków i do stacji... choć pomysł na program świetny. Podsumowując CHYBA MOCHERY MAJĄ RACJĘ TVN TO SIEDZIBA SZATANA! Pozdrawiam wszystkich entuzjastów motoryzacji!
chciałem się z wami podzielić moimi spostrzeniami na temat programu: Samochód Marzeń Kup I Zrób - Audi 80 Competition Quattro S03E05, który można obejrzeć choćby Tu:
Program zaczołem oglądać z zainteresowaniem i trochę podescytowany przecież to A80 Compi <ok> Na samym początku zaczołem się zastanawiać gdzie ja widziałem właściela samochodu, bo twarz znajoma.... i przypomniałem sobie ale o tym za chwilę. W programie słyszymy że właściciel Pan Artur zajmuje się wykończniem wnętrz i zakres prac przy samochodzie przekracza jego możliwości.... tak jak napisałem wcześniej skojarzyłem właściela, jest nim syn Prezesa firmy ZTS Antares - tu link do golden line http://www.goldenline.pl/artur-kuczborski/ . Niestety program oparty na ściemie od samego początku! ZTS Antares to firma z pod WA-WY program kręcony pod WA-WĄ hmm.. ciekawe czy selekcja do programu odbywa się w sposób równie przejrzysty i uczciwy jak przedstawienie profila bohatera odcinka (gdzieś na forum czytałem że na eliminacjach było cabrio i się nie dostało)! Podekscytowanie i zaciekawinie z początku epizodu zmieniło się zniesmaczenie i niechęć do kolejnych odcinków i do stacji... choć pomysł na program świetny. Podsumowując CHYBA MOCHERY MAJĄ RACJĘ TVN TO SIEDZIBA SZATANA! Pozdrawiam wszystkich entuzjastów motoryzacji!
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- 123krzysiek123
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysiek
- Nadwozie: Sedan quattro
- Kontakt:
- Wino
- Forum Audi 80
- Imię: Wino
- Kontakt:
Pewnie drugiego Audi 80 do programu już nie wezmą ale do przyszłej edycji planuje wysłać zgłoszenie swojego nismo. Zobaczymy czy chociaż na casting mnie zaproszą Pewnie nie ale co tam.
A co do wybierania po znajomości też wydaje mi się że coś tu śmierdzi ponieważ gość od scirocco ma niewyobrażalne szczęście (jego zaręczyny nagrał telexpres a teraz jego auto wybrali do tego programu) Przypadek? Oto link do tematu tego gościa filmiki z zaręczyn i castingu ma w podpisie. http://www.scirocco.pl/phpBB3/viewtopic.php?f=10&t=30526
A co do wybierania po znajomości też wydaje mi się że coś tu śmierdzi ponieważ gość od scirocco ma niewyobrażalne szczęście (jego zaręczyny nagrał telexpres a teraz jego auto wybrali do tego programu) Przypadek? Oto link do tematu tego gościa filmiki z zaręczyn i castingu ma w podpisie. http://www.scirocco.pl/phpBB3/viewtopic.php?f=10&t=30526
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Nadwozie: Sedan
w razie W nie zrob tego bledu co ja i nie przyjezdzaj na miejsce o umowionej godzinie tylko conajmniej godzine przed. inaczej caly dzien w plecy.Wino pisze:Zobaczymy czy chociaż na casting mnie zaproszą Pewnie nie ale co tam.
123krzysiek123 pisze:Widziałem jeden odcinek gdzie był jakiś redaktor z TVN turbo jakieś EVO chyba miał i mu odpicowali, czyli sami swoi. Czyli te eliminacje to nie są do końca uczciwe tak mi się wydaje.
Panowie, ale o czym Wy mowicie? Jaka przejrzystosc? Wedlug jakich kryteriow chcielibyscie oceniac uczciwosc eliminacji? To jest prywatna telewizja, kasa na naprawy pochodzi od sponsorow wiec z oczywistych powodow wszystko dzieje sie pod dyktando tego kto wyklada finans a zglaszajac sie do eliminacji godzimy sie na "zasady" panujace w tej piaskownicy, w tym rowniez na to ze w programie moze znalezc sie ktos kogo np. nie bylo na castingu . Nie rozumiem skad Wasze wzburzenie :mrgreen:michalo pisze:Nie wierze że eliminacje do programu są przejrzyste i uczciwe!
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Silnik: 1.9 1Z
bo lepi sie tym samym materialem co pacjentsagem pisze: np. zderzaka przedniego CFL niczym nie pospawasz.
tez to zauwazylem, jakies dziwne odczucia mialem jak to uslyszalem, niewiem jakby sie gosc wstydzil tego co mowi, niewiemhudy pisze:"mam tu głowicę od audi.Takiej B4 starszej"
duo - dobry ten post o żuku i swinkach
chyba raczej, aby sobie podniesc cisnienie, np te opieranie sie o blotnik lokciami a potem w usmarowanych po oleju rekawiczkach na goly lakier,Krycha pisze:Jest jakaś inicjatywa, fajny program na którym można zawiesić oko w niedzielne przedpołudnie.
mam nadzieje ze to bedzie dla innych przestroga, jak mechanicy traktuja auta
ogolnie to ciemnote wciskaja w tym programie ze wtryski dostaja, na lpg, a przeciez tu chodzi bardziej o przeplywke i rodzielacz
a zauwazyliscie? zaraz na poczatku jak wlasciciel przedstawia auto, mowi ze tu ma zderzak od S2, jak pysznie to mowi, patrzy na prowadzacego, a prowadzacy program niereaguje nic, widocznie nawet niewie w czym rzecz, niezly specjalista :->
tak wlasnie czytajac ten temat widac, ze faktycznie ten program jest do bani, a liczne zarty sa konieczne, wkoncu tvn to prywatna tv
Tylko bez politykowania, proszę.
Ostatnio zmieniony 20 kwie 2013, 00:03 przez Szara80tkaTdi, łącznie zmieniany 2 razy.
Jakby wszyscy traktowali samochody tak, jak ten gość z programu to byłoby nieźle. W niektórych warsztatach to jest dopiero maniana. A z reguły najgorsi partacze są w ASO.Szara80tkaTdi pisze:chyba raczej, aby sobie podniesc cisnienie, np te opieranie sie o blotnik lokciami a potem w usmarowanych po oleju rekawiczkach na goly lakier,
mam nadzieje ze to bedzie dla innych przestroga, jak mechanicy traktuja auta
Ja 99% napraw wykonuję sam i jak dotąd nieźle na tym wychodzę Odrobina samozaparcia, wiedzy, zaplecze narzędziowe i można naprawdę dać radę.
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Silnik: 1.9 1Z
-
- Forum Audi 80