samochod stoi pod chmurka a w zwiazku tym, jakie jest Wasze zdanie na temat pokrowców. Czy to na zime dobre rozwiazanie? Wasze za i przeciw mozna tu wpisywac.
Pokrowce anty: deszczowe, sniegowe, slyszalem o takich co i przed gradem chronia.
[All] Pokrowce na karoserię
[All] Pokrowce na karoserię
Ostatnio zmieniony 27 cze 2012, 00:33 przez maccwac, łącznie zmieniany 2 razy.
tak tez wlasnie sie bałem ze przy wietrze moze rysowac lakier. generalnie nie zamierzam jezdzic moim audi w zimie. zrobilem felgi a i przy niskim zawieszeniu przyznac musze ze ciezko sie jezdzi. w zimie pomecze be-ew-wu ojca 8-)
pokrowiec chcialem kupic na dluzszy zimowy postoj i od czasu do czasu przepalenie Audi. Moze od razu zapytam o felgi aluminiowe. Trzeba je jakos specjalnie na zime i zabezpieczac? mróz ich nie uszkodzi?
pokrowiec chcialem kupic na dluzszy zimowy postoj i od czasu do czasu przepalenie Audi. Moze od razu zapytam o felgi aluminiowe. Trzeba je jakos specjalnie na zime i zabezpieczac? mróz ich nie uszkodzi?
"...masz na sklepie..." oznaczac to moze ze jest ten pokrowiec do kupienia?orkabmx pisze:pokorowiec
jezeli chodzi o pokrowiec ja mam na sklepie u siebie taki ktory ma od spodu meszek a wiec powoduje to ze to nie jest zwykle gumolineum narzucone na auto a wiec nie rysuje wiadomo ze jak bedzie piach na karoseri to cokolwiek polozym na blache bedzie bubu
Kolego orkabmx ile takowy pokrowiec kosztuje? Ostatnio sie przymierzałem do zakupu. Ale jakoś nie było czasu pojeździć po sklepach. Dość męczące jest drapanie szyb rano i zmiatanie tego śniegu, jak nie zmieciesz to później masz lód na samochodzie i jeszcze gorzej. Także takie rozwiązanie nie jest może najlepsze ale i nie najgorsze.