Raczej turystycznie....komunie mam i fele muszę dopieścić....może podpowiecie jaką pastą najlepiej lustro uzyskać?? Bo moje póki co wygląda jak delikatnie zaparowaneeSPe pisze: Ale mam nadzieje ze nie tylko turystycznie a normalnie na pobyt.
[Audi 80 B4 Avant 1,6] Składamy powietrze.
Obiecane foto felusiów:
Otwory na śruby tez będę polerował.....byłem dwa dni w Radomiu i zależało mi żeby już letnie gumy na auto założyć. Jest dobrze a będzie jeszcze lepiej
[ Dodano: 2013-04-26, 22:35 ]
Właśnie w Radomiu nie było nigdzie autosolu.....leciałem fareclą...i szukam czegoś co dopieści całość
[ Dodano: 2013-04-26, 22:36 ]
Panowie a dokładniej którą pastę autosola?? Bo są i do metalu i do amelinium :?: :?:
Otwory na śruby tez będę polerował.....byłem dwa dni w Radomiu i zależało mi żeby już letnie gumy na auto założyć. Jest dobrze a będzie jeszcze lepiej
[ Dodano: 2013-04-26, 22:35 ]
Właśnie w Radomiu nie było nigdzie autosolu.....leciałem fareclą...i szukam czegoś co dopieści całość
[ Dodano: 2013-04-26, 22:36 ]
Panowie a dokładniej którą pastę autosola?? Bo są i do metalu i do amelinium :?: :?:
- KAROLEK22XX
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
Manfred19 super robota <ok> ale fela wymaga dopieszczenia :mrgreen: Avanturnik z tą felą robi robotę <ok> Autosol jest OK. Filce średnio twarde w przed ostatniej fazie polerowania maszynowego, Futro na koniec. Najważniejsze jest to żeby filcu nie przypalić a obroty na polerce muszą być tak dobrane żeby nie były ani za małe ani za duże bo przypali będzie kicha... Ta maszyna co ci dałem do polerowania felgi jest jako taka... niedługo będę miał obrotową kątówkę-polerkę to wtedy damy ognia... wypolerujemy wszystko do gołej blachy :mrgreen: