ja kto nikogo przeciez 27 ludków będzie :mrgreen: a co do poli .. nie mają pojęcia co sprzedają i tyle, szkoda gadać.edd pisze:to petarda
a co sie stalo ???
to ja 300 km jade i nikogo nie ma byc :roll:
Grabina 1-5.05.2013 Otwarcie sezonu
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
edd, widzisz. Zaden z zaawansowanych uber projektow nie przyjedzie to bedziesz musial zadowolic sie takimi sztruclami jak moj. Hyhyhy.
Bedzie zlot seryjnych aut nie liczac twojej petardy i slonia Compi i Maszowej coupe.
Arteriusz, to znaczy ze nie lapiemy sie w raciazu jutro?
Masz tak blisko ze i na holu mozna cie przytargac.
Daj na pw tel to jak cos bede tarabanil jutro jak chcesz ak bede w Twoich okolicach.
Bedzie zlot seryjnych aut nie liczac twojej petardy i slonia Compi i Maszowej coupe.
Arteriusz, to znaczy ze nie lapiemy sie w raciazu jutro?
Masz tak blisko ze i na holu mozna cie przytargac.
Daj na pw tel to jak cos bede tarabanil jutro jak chcesz ak bede w Twoich okolicach.
- eSPe
- Forum Audi 80
- Kontakt:
A ty czym miales przyjechac ze ci poliuretany pokrzyzowaly plany jak ty chyba wsie gruzy na kolkach masz. Mslalem ze z kims na doczepke przyjedziesz.duo pisze:ja kto nikogo przeciez 27 ludków będzie :mrgreen: a co do poli .. nie mają pojęcia co sprzedają i tyle, szkoda gadać.edd pisze:to petarda
a co sie stalo ???
to ja 300 km jade i nikogo nie ma byc :roll:
A z Mabro czy jakos nie dasz rady ogarnac?
- eSPe
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Nosz kurde kacper az z toba wychyle 1piwo/kielicha wiecej na okolicznosc twojego stwierdzenia bo byl to chyba jeden z najsensowniejszych postow z tych 40stron spamu.
[ Dodano: 2013-04-30, 22:03 ]
Nie ukrywam ze na twoj przyjazd w sumie czekam najbardziej. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Wlepy zapewne beda dostepne do zanabycia u Maszu.
[ Dodano: 2013-04-30, 22:03 ]
Bedziesz z ZP ale nie z zmienia to tego ze z seryjnych. Pieknych seryjnych swoja droga.archi-85 pisze:ja bede z zaawandowanych
dostane naklejke zlotu?
Nie ukrywam ze na twoj przyjazd w sumie czekam najbardziej. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Wlepy zapewne beda dostepne do zanabycia u Maszu.
Ostatnio zmieniony 30 kwie 2013, 22:04 przez eSPe, łącznie zmieniany 1 raz.
ja ich nie bronie ale jak na dzien dzisiejszy jestem zadowolony z tego co dostalem a ze ktos zrobil blad przy pakowaniu to nie znaczy ze trzeba odrazu taką opinie dawacduo pisze:Edzior napisałem, że nie wiedzą co sprzedają czyli znaczy więc zatem dali nie to co trzeba.edd pisze:no ale`dostales zle elementy czy sie cos rozlecialo bo to jest roznica
przeciez pracuja tam tokarze a nie znawcu kazdej gumy w aucie i jak sami mowia najlepiej dawac im na wzor stare nie typowe gumy z nie typowych aut
[ Dodano: 2013-04-30, 22:06 ]
heh a sa jakies konkursy bo ja sie nie przygotowalem ??? a nie czytalem 40 stron
Są zawody w polerowaniu, efekty do oceny dnia następnego. :mrgreen:edd pisze:heh a sa jakies konkursy bo ja sie nie przygotowalem ??? a nie czytalem 40 stron
Do usług, postaram się dzielnie każdemu w tym temacie towarzyszyć (do czwartku do ok. 16 kiedy to zaczynam odparowywać) <ok>eSPe pisze:Nosz kurde kacper az z toba wychyle 1piwo/kielicha wiecej na okolicznosc twojego stwierdzenia