tak samo jak ramiona wycieraczek z C4 nijak nie pasują w b3 , profanacja <ok>pawelrybak15 pisze:Bez przesady A co do czerwonych kierunkowskazów to co jak co, ale w B3 to nijak nie pasuje :roll:
[80 b3 '87 1,8 SF] B3 by Wino "Nowe wnętrze"
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Czy aby tylko wujo1 szuka dziury w całym? :roll:pawelrybak15 pisze:szukasz dziury
Osobiście jestem zwolennikiem stanu jak najbardziej oryginału (sam śmigam na pomarańczach z przodu i z tyłu), ale do blendy z 90 nie pasują mi pomarańczowe kierunkowskazy.
Zmiana na wielki plus! Tak trzymaj, bo audik pięknieje w oczach.
PS. Przypomina mi troszkę Czerwony "Barto-wóz" :mrgreen:
Powodzenia! 8-)Wino pisze:muszę skończyć pisać pracę
- Wino
- Forum Audi 80
- Imię: Wino
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Ostatnio miałem bez przerwy wodę pod dywanikiem pasażera na początku myślałem że to wina dziurawej uszczelki w drzwi jednak po wymianie nadal podłoga po ulewie zamieniała mi się w jezioro. Postanowiłem więc rozebrać tapicerkę i zrobić test kerchra (Liczyłem że jest to wina złego uszczelnienia mocowania filtra kabinowego) Na moje nieszczęście okazało się że woda leje się z łączenia blach pasa przedniego a ściany grodziowej w miejscu odpływu wody.
i bez interwencji blacharza się nie obejdzie Tak to wyglądało:
Szczęście że miałem już umówioną wizytę w warsztacie blacharsko lakierniczym celem pomalowania dołów przednich błotników które 26 lat zdążyło już zmęczyć przy okazji została pomalowana maska i usunięta kontrowersyjna owiewka. Zdjęcia po naprawach zrobię jak tylko będę miał chwilkę czasu i czyste auto.
i bez interwencji blacharza się nie obejdzie Tak to wyglądało:
Szczęście że miałem już umówioną wizytę w warsztacie blacharsko lakierniczym celem pomalowania dołów przednich błotników które 26 lat zdążyło już zmęczyć przy okazji została pomalowana maska i usunięta kontrowersyjna owiewka. Zdjęcia po naprawach zrobię jak tylko będę miał chwilkę czasu i czyste auto.
- Wino
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Oto zdjęcia samochody po lakierowaniu maski (ściągnięciu owiewki) i dołów błotników
Żeby nie było że zmiany tylko z zewnątrz to do środka zakupiłem nowe wnętrze i nie straszą w nim już obskurne pokrowce. Teraz wszystko jest w jednym kolorze. Niestety nowy fotel kierowcy nie miał regulacji wysokości ale udało się przełożyć cały stelaż siedziska 3 godziny dłubania i teraz już ma <ok>
Żeby nie było że zmiany tylko z zewnątrz to do środka zakupiłem nowe wnętrze i nie straszą w nim już obskurne pokrowce. Teraz wszystko jest w jednym kolorze. Niestety nowy fotel kierowcy nie miał regulacji wysokości ale udało się przełożyć cały stelaż siedziska 3 godziny dłubania i teraz już ma <ok>
- Wino
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Od sierpnia niewiele zmian raczej wszystkie in minus bo jakiś ćwok mi na parkingu tylne drzwi przytarł i to na tyle że zostało spore wgniecenie i lakier pękł na jego krawędzi więc na wiosnę auto muszę wstawić do lakiernika. Ponadto załatwiłem sobie wkład lusterka (pękł razem z lodem który był na nim) Ale wkład już zamówiony dodatkowo dzielony asferyczny.
Z pozytywnych rzeczy to zakupiłem oryginalne alu 15" Speedline w stanie do renowacji z prostowania już odebrałem teraz trzeba je jeszcze do lakierowania proszkowego zawieźć.
Z pozytywnych rzeczy to zakupiłem oryginalne alu 15" Speedline w stanie do renowacji z prostowania już odebrałem teraz trzeba je jeszcze do lakierowania proszkowego zawieźć.
- Wino
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Atko już ogarnięte po zimie wgniecenie na drzwiach wyklepane (niestety lakiernik trochę źle dobrał kolorek ale nie wali mocno po oczach)
Jakiś czas temu zakupiłem felgi speedline 15" które w zeszłym tygodniu odebrałem z renowacji teraz wyglądają tak
Macie może jakieś pomysły jaką oponę na nie naciągnąć przypominam że mam seryjne zawieszenie i nie chce mieć jakiejś ogromnej szpary między kołem a nadkolem.
Jakiś czas temu zakupiłem felgi speedline 15" które w zeszłym tygodniu odebrałem z renowacji teraz wyglądają tak
Macie może jakieś pomysły jaką oponę na nie naciągnąć przypominam że mam seryjne zawieszenie i nie chce mieć jakiejś ogromnej szpary między kołem a nadkolem.
Ostatnio zmieniony 13 lip 2014, 12:29 przez Wino, łącznie zmieniany 1 raz.
- Marcin_Skiii
- Forum Audi 80