Znacie kogoś z mojego województwa badź Wielkkopolskiego czy sąsiadującego z moim co by wyczyścił jak trzeba?????
Normalnie to się tak nie jezdzi 8-) ,bo to bardzo niezdrowe przeciązanie silnika ...ale w celach testowych przez krótką chwilę mozna i czasem trzebaknagooss pisze:normalnie można było jechać na 5 biegu 40km/h i szarpania nie było takiego
Jak czujesz się na siłach wymienić samemu ,to wyciągaj ten nastawnik ,a ja wyślę ci wyczyszczony ...Ale jak się nie czujesz na siłach i nie masz czym ustawić dawki ,to lepiej się nie czepiaj ,bo robota niby prosta ,ale dla kogoś kto wie na co musi uważać i chociaż się przygotował teoretycznie ...kto nie wie kompletnie w czym rzecz ,lepiej niech się za to nie bierze ,bo może sobie biedy narobićZnacie kogoś z mojego województwa badź Wielkkopolskiego czy sąsiadującego z moim co by wyczyścił jak trzeba?????
oj takMUNIOR pisze:.kto nie wie kompletnie w czym rzecz ,lepiej niech się za to nie bierze ,bo może sobie biedy narobić
Ecu nie pozwoli na taką jazdeknagooss pisze:normalnie można było jechać na 5 biegu 40km/h i szarpania nie było
Wolę nie tykać tego sam by póżniej "nie płakać".MUNIOR pisze:Jak czujesz się na siłach wymienić samemu ,to wyciągaj ten nastawnik ,a ja wyślę ci wyczyszczony ...Ale jak się nie czujesz na siłach i nie masz czym ustawić dawki ,to lepiej się nie czepiaj ,bo robota niby prosta ,ale dla kogoś kto wie na co musi uważać i chociaż się przygotował teoretycznie ...kto nie wie kompletnie w czym rzecz ,lepiej niech się za to nie bierze ,bo może sobie biedy narobić