[80 B3 BP+LPG JV 1.8 90 KM] Ciężko kręci rozrusznik nie pali
[80 B3 BP+LPG JV 1.8 90 KM] Ciężko kręci rozrusznik nie pali
Witam kolejna usterka mojej Audi otóż tym razem są następujące oznaki:
2 tygodnie temu nie chciała zapalić silnik ciężko kręcił kontrolki przygasały z tłumika słychać było głuche strzelanie, wymieniłem świece pomogło aż do dziś. Dziś zapaliłem wyjechałem z garażu stała zgaszona z 30minut potem ja do zapalania i du...... oznaki te same z tym, że nie strzela nic z tłumika. Proszę kolejny raz o pomoc rozrusznik 100% dobry, akumulator względny. Mam nadzieję, że mnie nakierujecie na usterkę.
2 tygodnie temu nie chciała zapalić silnik ciężko kręcił kontrolki przygasały z tłumika słychać było głuche strzelanie, wymieniłem świece pomogło aż do dziś. Dziś zapaliłem wyjechałem z garażu stała zgaszona z 30minut potem ja do zapalania i du...... oznaki te same z tym, że nie strzela nic z tłumika. Proszę kolejny raz o pomoc rozrusznik 100% dobry, akumulator względny. Mam nadzieję, że mnie nakierujecie na usterkę.
Ostatnio zmieniony 26 maja 2013, 01:20 przez Soniak87, łącznie zmieniany 2 razy.
Znaczy powiem tak w zimie jak trzeba było więcej kręcić to akumulator był już słaby ale teraz jak ciepło palił bez problemu (ma 2,5 roku i już by się skończył) Akumulator jest na prostowniku od rana niby zapalił ale nie tak jak trzeba dalej jakoś ciężko kręci założę inny i sprawdzę tylko nie podoba mi się to, że zapalił normalnie i po pół godzinie już nie a ładowanie jest cały czas.