[b3,b4] Blenda USA
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
I mają postojówki tzn oprawka jest przystosowana pod dwuwłóknową żarówkę w miejscu kierunkowskazu.eSPe pisze:Szukaj od razu z blendą tablicy po później ciężko ją znaleźć.macio_ndm pisze:a i jeszcze jedno pytanie, czy potrzebuję tylko lamp w klapę i tego mocowania na ramkę tablicySedan B4 USA jest praktycznie taki sam jak europa z tym że są bardziej czerwone i kierunki mrugają na czerwono a nie na pomarańczowo.macio_ndm pisze:również pozycji z kierunkami ???
.
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Kontakt:
Yep. Mój błąd. Myślałem o czym innym a napisałem co innego.sagem pisze:Na rynek USA, małe sprostowanie.eSPe pisze:Na rynek europejski nie była przewidziana wersja nadwoziowa Audi B4 Avant (szły same sedany).
No jo. Zapomniało mi się o tym. <ok>Krycha pisze:I mają postojówki tzn oprawka jest przystosowana pod dwuwłóknową żarówkę w miejscu kierunkowskazu.eSPe pisze:Szukaj od razu z blendą tablicy po później ciężko ją znaleźć.macio_ndm pisze:a i jeszcze jedno pytanie, czy potrzebuję tylko lamp w klapę i tego mocowania na ramkę tablicySedan B4 USA jest praktycznie taki sam jak europa z tym że są bardziej czerwone i kierunki mrugają na czerwono a nie na pomarańczowo.macio_ndm pisze:również pozycji z kierunkami ???
.
Ale mówimy o przednich kierunkach?
Jak wytargasz lampy wewnętrzne w klapę z blendą tablicy za 500-600 to będzie w miarę dobra cena.Jak myślicie jaka cena za taką blendę US jest w miarę przystępna ( widywałem i po 1000zł z drobnymi uszkodzeniami) także z niecierpliwością czekam co napisze mi wujek po poszukiwaniach :-o
Jak do tego dojdą ci jeszcze zewnętrzne (narożne) to będzie okazja.
Ogólnie ciężko o USy do B4 sedana bo szło tego mniej niż B3 na USA (dzięki czemu dostępność lamp do B3 i B4 Avant bo są takie same jest większa).
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Kontakt:
Masz całą wypowiedź. Gdzie tu napisałeś że lampy z B3 USA pasują do B4 Avant? Napisałeś że z Audi 90 USA pasują ale nie napisałeś czy z B3 USA czy B4 USA (bo w euro nie było B4 90tek ale w USA już tak).MIODEK pisze:lampy narożne tył z Audi 90 USA, pasują do B4 Avant, 80 B3 EU
W takiej kwestii trzeba jasno to określać bo ktoś zobaczy że z "Audi 90 USA pasuje mu do Avanta", załatwi sobie shipping gratów i się po odbiorze okaże zonk bo nie podejdą do avanta bo to było Audi 90 B4 USA a nie Audi 90 B3 USA.
Jak czytać nie potrafią ze rozumieniem i nie wiedzą co do czego pasuje to wątpię żeby to kupilieSPe pisze:Dbam tylko o poziom merytoryki.
Co by ludki nieświadome nie wykładali 8 stów na lampy usa od sedana 90 B4 US aby je zamontować w swoim avancie bo tak wyczytali że "lampy od A90USA pasują do B4 Avant".
Tak więc pasują ale z A90B3. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
To jest temat tak wiele razy wałkowany że nie trzeba powtarzać.