Przywitaj się z nami
Marcin, miejscowość Sobków,Audi b3 1991r, 1,6 na gażniku (przeróbka z golfa 2) totalny golasek,ale bez rdzy,i nie zawiodła mnie do tej pory.spalanie do 10l lpg,pali przepieknie na gazie,na pb nie bardzo....
na chwile obecną rozglądam sie za b4 lub a4 kombi najchetniej 2,6v6 ale b3 zostaje dla syna.pozdrawiam wszystkich
na chwile obecną rozglądam sie za b4 lub a4 kombi najchetniej 2,6v6 ale b3 zostaje dla syna.pozdrawiam wszystkich
Witam Szanownych Forumowiczów
Jestem Michał, zamieszkuje miasto Łódź
O forum dowiedziałem się szukając informacji na temat samochodu przed jego kupieniem.
Forum jest naprawdę profesjonalnie zrobione i świetnie się prezentuje. Mam nadzieję że dzięki temu odnajdę tutaj pasjonatów starych samochodów.
Pozdrawiam !
Jestem Michał, zamieszkuje miasto Łódź
O forum dowiedziałem się szukając informacji na temat samochodu przed jego kupieniem.
Forum jest naprawdę profesjonalnie zrobione i świetnie się prezentuje. Mam nadzieję że dzięki temu odnajdę tutaj pasjonatów starych samochodów.
Pozdrawiam !
-
kociemba666
- Forum Audi 80

Re: Przywitaj się z nami
Witam. Mam na imię Dawid jestem z Inowrocławia posiadam Audi B4 Avant 1,9tdi. Pozdrawiam wszystkich klubowiczów. 
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez kociemba666, łącznie zmieniany 1 raz.
-
SHOTING899
- Forum Audi 80

Witam wszystkich, jestem Michał, posiadam RS2 z 1994r. moja znajomość z audi zaczęła się jakoś 15 lat temu od modelu audi 100 2,3 w wersji sport. Potem było B2 sedan quattro, 200 20vt quattro, 80 cabrio z 1999r i wreszcie 7 lat temu RS2, w międzyczasie do garażu wpadło jeszcze B2 coupe quattro ale po 3 latach oczekiwania oddałem je w dobre ręce bo nie dałem rady się za niego zabrać.
forum znalazłem na FB hehe
forum znalazłem na FB hehe