Audi Cabrio by bendek88
Kolczat, są na ebay:
http://www.ebay.com/itm/US-USA-Audi-80- ... 41730fdde4
ale to nie są tanie rzeczy 8-)
http://www.ebay.com/itm/US-USA-Audi-80- ... 41730fdde4
ale to nie są tanie rzeczy 8-)
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
duran, jakbym mial kase na nowe to pewnie bym gdzies zalatwil, chcialem uzywke zeby obnizyc koszty, pw poszlo do kolesia z niemiec z oferta zobaczymy co odpisze
co do malowania jestem tego samego zdania co Bendek, wole okleine, jednak osobiscie ta barwa folii co masz mi nie podchodzi, chcialbym uzyskac efekt ladnej polyskowej czerwieni, Tobie to sciemnialo niestety mozesz napisac jakiej folii uzywales, zebym tez nie kupil takiej samej?
co do malowania jestem tego samego zdania co Bendek, wole okleine, jednak osobiscie ta barwa folii co masz mi nie podchodzi, chcialbym uzyskac efekt ladnej polyskowej czerwieni, Tobie to sciemnialo niestety mozesz napisac jakiej folii uzywales, zebym tez nie kupil takiej samej?
Na aukcji napisał ze lampy nie maja homologacji i ze kierunek bedzie mrugał na czerwono. ( Kein E Prüfzeichen!! Der Blinker blinkt ROT!.) To troche odstrasza bo tam przeglądy techniczne są bardziej rygorystyczne. Jezeli chodzi o malowanie lamp to po dłuższym czasie farba troche blaknie. Mam lakier do lamp firmy MOTIP i poprawiałem kierunki w B4 bo były lekko różowe. Farbę mozna też usunąc rozpuszczalnikiem nitro, ktory nie uszkodzi plastiku. Zdecydowanie lepszym rozwiązaniem bedzie oklejenie lamp czerwoną folią. Jezeli bedzie mrugac na czerwono mozna zamontowac zarówki diodowe. Ktoś na naszym forum przerabiał już ten temat w Audi Coupe.
jak dlamnie oklejenie niezapewni Ci takiego efektu jak malowanie tym specyfikiem co napisałem wiadomo malowanie jest trochę bardziej wymagające folie dotniesz i przykleisz ale jak dlamnie to widać po foto nie jest to 100% upodobnione do usa odznacza się kierunek ,KORU pisze:Na aukcji napisał ze lampy nie maja homologacji i ze kierunek bedzie mrugał na czerwono. ( Kein E Prüfzeichen!! Der Blinker blinkt ROT!.) To troche odstrasza bo tam przeglądy techniczne są bardziej rygorystyczne. Jezeli chodzi o malowanie lamp to po dłuższym czasie farba troche blaknie. Mam lakier do lamp firmy MOTIP i poprawiałem kierunki w B4 bo były lekko różowe. Farbę mozna też usunąc rozpuszczalnikiem nitro, ktory nie uszkodzi plastiku. Zdecydowanie lepszym rozwiązaniem bedzie oklejenie lamp czerwoną folią. Jezeli bedzie mrugac na czerwono mozna zamontowac zarówki diodowe. Ktoś na naszym forum przerabiał już ten temat w Audi Coupe.
-
Onlinedamian_xyz
- Moderator
- Imię: Damian
- Model: Inny
- Nadwozie: Cabrio
- Silnik: 1.3 FY
- Kontakt: