Pochodzę z Piotrkowa Trybunalskiego (woj. łódzkie). Posiadam Audi 80 B4 Sedan/Limuzyna 1992r. 2.0E kat. 115KM Benzyna+gaz Złoty,beżowy-metalic od grudnia 2011 roku
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez patryqpl22, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam, nazywam się Tomek, mam 19 lat i od niedawna moim drugim już autem jest audi 80 b4 w wersji Avant z silnikiem 1.9 TDI 1z. Mieszkam w Istebnej, na śląsku cieszyńskim.
Jestem Michał z czechowic, od miesiąca jestem posiadaczem audi 80 b4 2,3 NG LPG avant quattro dość ciekawe połączenie zważywszy na to ze NG + lpg sie nie lubi jak Was znalazłem? hmm..szukając rad:) a to forum okazało sie bardzo przydatne.
Witam! jestem szczęśliwym posiadaczem 80 b2 coupe quattro z motorem 2.3ng plus dodatkowe zmiany;) jestem z warszawy i zaczynam swoja przygodę z quattro;) mam 22 lata;) POzdrawiam!!
Witam, jestem Piotrek. Ja co prawda mam Mondeo mk2 ale mój tata ma Audi 80 B4 1.9 TDI z 1995 roku. O tej stronie dowiedziałem się przypadkiem szukając rozwiązania problemu dotyczącego B4.