[80 B3] A80 by Rybson - duży krok do przodu !
- Patrique
- Forum Audi 80
- Imię: Patryk
- Model: Audi A4
- Nadwozie: Avant
- Silnik:
Rzeczywiscie fele nie pasuja zupelnie. Projekt black & white moze byc ciekawy. Ale listwe pod reflektorami zostaw biala. No i popracuj cos nad tym przodem, bo jakis taki krzywy wydaje sie byc Co do silnika... to wlasnie jak to chodzi?
Mam taki kompletny silnik do wziecia za 200zl i sie zastanawiam nad swap'em do mojej 1.8 S PM 90KM 66kW
Mam taki kompletny silnik do wziecia za 200zl i sie zastanawiam nad swap'em do mojej 1.8 S PM 90KM 66kW
- kroliqster
- Forum Audi 80
- Kontakt:
jak za 200 zl to wez, najwyzej sprzedaszPatrique pisze:Rzeczywiscie fele nie pasuja zupelnie. Projekt black & white moze byc ciekawy. Ale listwe pod reflektorami zostaw biala. No i popracuj cos nad tym przodem, bo jakis taki krzywy wydaje sie byc Co do silnika... to wlasnie jak to chodzi?
solidny update !
na tył wskoczyły ciemne lampy i czarny znaczek na klapie
w środku nowe fotele - od A4 polift - zdjęcie jak będą w środku cykne w chwili wolnego czasu
Podłoga niuni z racji mojej pedantyczności i dbałości o samochód została przeze mnie solidnie oblepiona
od ojca który na co dzień zajmuje się układami wydechowymi dostałem prezent na urodziny - mianowicie tłumik przelotowy jeden wlot dwa wyloty zrobiony według pomysłu mojego i ojca z dwoma rurkami które wypolerowałem, link do strony firmy w moim podpisie a tak to wyszło
A tak brzmi diesel na tłumiku własnego pomysłu
http://imageshack.us/clip/my-videos/842 ... egvbz.mp4/
na tył wskoczyły ciemne lampy i czarny znaczek na klapie
w środku nowe fotele - od A4 polift - zdjęcie jak będą w środku cykne w chwili wolnego czasu
Podłoga niuni z racji mojej pedantyczności i dbałości o samochód została przeze mnie solidnie oblepiona
od ojca który na co dzień zajmuje się układami wydechowymi dostałem prezent na urodziny - mianowicie tłumik przelotowy jeden wlot dwa wyloty zrobiony według pomysłu mojego i ojca z dwoma rurkami które wypolerowałem, link do strony firmy w moim podpisie a tak to wyszło
A tak brzmi diesel na tłumiku własnego pomysłu
http://imageshack.us/clip/my-videos/842 ... egvbz.mp4/