tylko te czarne felgi mi nie pasują tutaj
 tylko te czarne felgi mi nie pasują tutaj[80 B3] A80 by Rybson - duży krok do przodu !
- Patrique
- Forum Audi 80 
- Imię: Patryk
- Model: Audi A4
- Nadwozie: Avant
- Silnik:
Rzeczywiscie fele nie pasuja zupelnie. Projekt black & white moze byc ciekawy. Ale listwe pod reflektorami zostaw biala. No i popracuj cos nad tym przodem, bo jakis taki krzywy wydaje sie byc   Co do silnika... to wlasnie jak to chodzi?
 Co do silnika... to wlasnie jak to chodzi?
Mam taki kompletny silnik do wziecia za 200zl i sie zastanawiam nad swap'em do mojej 1.8 S PM 90KM 66kW

Co do silnika... to wlasnie jak to chodzi?
 Co do silnika... to wlasnie jak to chodzi?Mam taki kompletny silnik do wziecia za 200zl i sie zastanawiam nad swap'em do mojej 1.8 S PM 90KM 66kW
- kroliqster
- Forum Audi 80 
- Kontakt:
jak za 200 zl to wez, najwyzej sprzedaszPatrique pisze:Rzeczywiscie fele nie pasuja zupelnie. Projekt black & white moze byc ciekawy. Ale listwe pod reflektorami zostaw biala. No i popracuj cos nad tym przodem, bo jakis taki krzywy wydaje sie bycCo do silnika... to wlasnie jak to chodzi?
Mam taki kompletny silnik do wziecia za 200zl i sie zastanawiam nad swap'em do mojej 1.8 S PM 90KM 66kW

solidny update ! 
na tył wskoczyły ciemne lampy i czarny znaczek na klapie
![Obrazek]()
w środku nowe fotele - od A4 polift - zdjęcie jak będą w środku cykne w chwili wolnego czasu
![Obrazek]()
Podłoga niuni z racji mojej pedantyczności i dbałości o samochód została przeze mnie solidnie oblepiona
![Obrazek]()
od ojca który na co dzień zajmuje się układami wydechowymi dostałem prezent na urodziny - mianowicie tłumik przelotowy jeden wlot dwa wyloty zrobiony według pomysłu mojego i ojca z dwoma rurkami które wypolerowałem, link do strony firmy w moim podpisie a tak to wyszło
![Obrazek]()
A tak brzmi diesel na tłumiku własnego pomysłu
http://imageshack.us/clip/my-videos/842 ... egvbz.mp4/

na tył wskoczyły ciemne lampy i czarny znaczek na klapie

w środku nowe fotele - od A4 polift - zdjęcie jak będą w środku cykne w chwili wolnego czasu

Podłoga niuni z racji mojej pedantyczności i dbałości o samochód została przeze mnie solidnie oblepiona

od ojca który na co dzień zajmuje się układami wydechowymi dostałem prezent na urodziny - mianowicie tłumik przelotowy jeden wlot dwa wyloty zrobiony według pomysłu mojego i ojca z dwoma rurkami które wypolerowałem, link do strony firmy w moim podpisie a tak to wyszło

A tak brzmi diesel na tłumiku własnego pomysłu
http://imageshack.us/clip/my-videos/842 ... egvbz.mp4/