Cabrio zzagubionego -climatronik i hardtop xD
-
- Forum Audi 80
dobra zaczynam sie powoli przekonywac do tych kolek ... nawet zaczynaja mi sie powoli podobac co nie zmienia faktu ze w koncu dostane zawalu !
jade sobie szybkiego ruchu widze radiowoz minol mnie panowie w srodku rozlozeni wyluzowani mowie uff wjezdzam w miasto kurfa no jestem jedno auto za nimi ale coz jade jechalem z nimi z 15km potem juz bezposrednio za nimi w pewnym momencie zjechali na przystanek mysle sobie fak ... ale twardo jade
po paru km znow mnie wyprzedzili, kukali lukali ale nie zatrzymali :roll:
jade sobie szybkiego ruchu widze radiowoz minol mnie panowie w srodku rozlozeni wyluzowani mowie uff wjezdzam w miasto kurfa no jestem jedno auto za nimi ale coz jade jechalem z nimi z 15km potem juz bezposrednio za nimi w pewnym momencie zjechali na przystanek mysle sobie fak ... ale twardo jade
po paru km znow mnie wyprzedzili, kukali lukali ale nie zatrzymali :roll:
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
uporalem sie po dlugiej walce ze znikajacym pradem xD
powod antena + radio
antene kupilem jakas elektryczna z allegro troche dluga ale ujdzie
a radio wrocilo te ktore powinno byc xD
niestety uszkodzony potencjometr - jakby ktos mial sprawny uzywany / nowy zanabede
Dzieki pomocy Cypriana udalo sie dobrac jakies kapsle na dekle, troche rzezby bo mimo poszukiwan i na allegro i w hurtowni nie udalo sie dobrac na wcisk, wiec urwalem zaczepy i ladnie wkleilem na sylikonowy klej
powod antena + radio
antene kupilem jakas elektryczna z allegro troche dluga ale ujdzie
a radio wrocilo te ktore powinno byc xD
niestety uszkodzony potencjometr - jakby ktos mial sprawny uzywany / nowy zanabede
Dzieki pomocy Cypriana udalo sie dobrac jakies kapsle na dekle, troche rzezby bo mimo poszukiwan i na allegro i w hurtowni nie udalo sie dobrac na wcisk, wiec urwalem zaczepy i ladnie wkleilem na sylikonowy klej
-
- Forum Audi 80