Jednodniowy zlot u Damiana 14.07.2013 [Spełniamy marzenie]
Damian dzięx za miłe przyjęcie i poczęstunek <ok> Ogólnie było jak zawsze pozytywnie i śmiesznie
Wygrałem :lol: jakieś 6.5l to moje zdezelowane 3A wsysnęło na 100km ale tendencja spadkowa jeśli chodzi o ciśnienie oleju po tym wypadzie <tance>sagem pisze:P.s zatankowałem prawie pusty bak za 200zł, zrobiłem 390km i mam początek rezerwy
- DeS
- Audi 80 Klub
- Imię: Paweł
- Model: Audi A8
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2,2 3B
- Kontakt:
Ja również bardzo serdecznie dziękuję za przyjęcie i za obecność wszystkich osób, pokazaliśmy, że jesteśmy bardzo fajną grupą osób.
Również wszystkich przepraszam, że się nie pożegnałem, ale miałem mało czasu, a jeszcze kilka spraw do załatwienia, m.in. w Siedlcach, potem super korek i wróciłem późno.
Damian 3maj się <ok>
reszta też
Również wszystkich przepraszam, że się nie pożegnałem, ale miałem mało czasu, a jeszcze kilka spraw do załatwienia, m.in. w Siedlcach, potem super korek i wróciłem późno.
Damian 3maj się <ok>
reszta też
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
tym dobitym Polo 6n?duo pisze:10 minut ale byłem :mrgreen:
chcialbys, dzieki Wam komputer w octavii pokazal srednie 4.7keczy pisze:Wygrałem :lol: jakieś 6.5l
w pierwszej kolejnosci dolaczam sie do podziekowan dla Damiana - za pomysl i tolerancje dla naszej, jak sie slusznie Maszu wyrazil, CHoloty. w kolejnosci zas drugiej dla Was Szanowna Choloto zesta sie stawily i dzielnie zniesly to ze przywiozlem deszcz (niezaleznie od faktu ze przyjechal o wlasnych silach).
galerie upublicznie jutro (dzis) wieczorem bo dzis juz oczy na zapalkach.
do rychlego nastepnego <ok>
- Rafik30023
- Forum Audi 80
- Kontakt:
zapomniałeś o pozbyciu się trzeszczenia spojlera a'la słonik :mrgreen:Chillout pisze:własnie sorka też sie nie pożegnałem no i pozytywnie było nie ma co
Dzieki Damian za zorganizowanie spota <ok>
a jeszcze jednym plusem spotu sa zrezane postojówki a'la keczy made :lol:
Ja również dziękuje Damianowi za organizacje, jak i wszystkim innym za przybycie.
Tyle fajnych furek na jednym podwórku to jest to
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Gdzie som zdjęcia ! jak rzyć ?!deejay.ftb pisze:tym dobitym Polo 6n?duo pisze:10 minut ale byłem :mrgreen:chcialbys, dzieki Wam komputer w octavii pokazal srednie 4.7keczy pisze:Wygrałem :lol: jakieś 6.5l
w pierwszej kolejnosci dolaczam sie do podziekowan dla Damiana - za pomysl i tolerancje dla naszej, jak sie slusznie Maszu wyrazil, CHoloty. w kolejnosci zas drugiej dla Was Szanowna Choloto zesta sie stawily i dzielnie zniesly to ze przywiozlem deszcz (niezaleznie od faktu ze przyjechal o wlasnych silach).
galerie upublicznie jutro (dzis) wieczorem bo dzis juz oczy na zapalkach.
do rychlego nastepnego <ok>
Ha ! co tam fury, mój fryz robił większą furorę :mrgreen:
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt: