![;-)](https://audi80.pl/images/smilies/oczko.gif)
P.s zatankowałem prawie pusty bak za 200zł, zrobiłem 390km i mam początek rezerwy <pomysl>
Wygrałem :lol: jakieś 6.5l to moje zdezelowane 3A wsysnęło na 100km ale tendencja spadkowa jeśli chodzi o ciśnienie oleju po tym wypadzie <tance>sagem pisze:P.s zatankowałem prawie pusty bak za 200zł, zrobiłem 390km i mam początek rezerwy
tym dobitym Polo 6n?duo pisze:10 minutale byłem :mrgreen:
chcialbys, dzieki Wam komputer w octavii pokazal srednie 4.7keczy pisze:Wygrałem :lol: jakieś 6.5l
zapomniałeś o pozbyciu się trzeszczenia spojlera a'la słonik :mrgreen:Chillout pisze:własnie sorka też sie nie pożegnałem no i pozytywnie było nie ma co
Dzieki Damian za zorganizowanie spota <ok>
a jeszcze jednym plusem spotu sa zrezane postojówki a'la keczy made :lol:
Gdzie som zdjęcia ! jak rzyć ?!deejay.ftb pisze:tym dobitym Polo 6n?duo pisze:10 minutale byłem :mrgreen:
chcialbys, dzieki Wam komputer w octavii pokazal srednie 4.7keczy pisze:Wygrałem :lol: jakieś 6.5l
w pierwszej kolejnosci dolaczam sie do podziekowan dla Damiana - za pomysl i tolerancje dla naszej, jak sie slusznie Maszu wyrazil, CHoloty. w kolejnosci zas drugiej dla Was Szanowna Choloto zesta sie stawily i dzielnie zniesly to ze przywiozlem deszcz (niezaleznie od faktu ze przyjechal o wlasnych silach).
galerie upublicznie jutro (dzis) wieczorem bo dzis juz oczy na zapalkach.
do rychlego nastepnego <ok>