KORU, dziękuję. Harry dzwonił do ASO i powiedzieli mu, że trzeba zakupić cały grill. Zadzwonię i może w końcu trytytka zniknie z grilla

ale i tak mam trytytki na płycie pod silnikiem, bo lepiej się spisują przy obcieraniu spodem auta podczas jazdy w trudnych warunkach niż śruby, które się urywają.
Odnośnie A4 B8, to przecież dostępne jest od 2008r. więc dziwię się skąd te mini wypryski... trochę smutne z uwagi iż moje cabrio jest dużo starsze i ma większy od nich przebieg, a nawet na obitej kamieniami masce nie ma śladów rdzy. W tych B8, które oglądałem odpryski kamieni owocują zwykle ogniskiem rdzy. Ta ostatnia co oglądałem miała też odstrzał kamyczka nad czołową szybą i też już rdza wyszła. Okropne jak na audi.
HoJoS pisze:ale po co płacic 20funtów jak za 30zł na pierwszym lepszym szrocie dostaniesz

albo nawet za 20zł
Nie miałem szczęścia do szrotów, bo tam zawsze jakieś porysowane, albo z drobnymi odpryskami lub inaczej zniszczone.
Co jak co pary już mi brakuje na cabrio, bo wypaliłem się z tymi tuningami. Siły mam na nowe tuningi nowego modelu

namierzyłem już skręcane koło 20" z USA. Ciekawe czy też szybciej kupię koło niż samo audi jak to uczynił Dydo