[Cabrio 8G 2.6 ABC] Turkusowy zawrót głowy
W ASO można kupić nowy seryjny grill ze znaczkiem za ponad 600zł co mnie nie interesuje.
Drewienko orzechowe mam od nowości
PS czy wiecie, że A4 B8.5 z 2012r. mogą mieć delikatną rdzę przy tylnych lampach na klapie? Załamałem się, bo dziś myślałem, że już kupię avanta, a tu przysłowiowy H.J. i szukam dalej... jak tak dalej pójdzie to nie wiem czy nie odpuszczę tematu i na A6 nie uzbieram w międzyczasie.
Dodatkowe znalezione fotki:
PS czy wiecie, że A4 B8.5 z 2012r. mogą mieć delikatną rdzę przy tylnych lampach na klapie? Załamałem się, bo dziś myślałem, że już kupię avanta, a tu przysłowiowy H.J. i szukam dalej... jak tak dalej pójdzie to nie wiem czy nie odpuszczę tematu i na A6 nie uzbieram w międzyczasie.
Dodatkowe znalezione fotki:
ETKA pokazuje mi że znaczek jest jako osobna część więc wystarczy zadzwonic do ASO Audi w Wawie i podac numer z ETKI. 893 853 605 Co do kupowania nowych aut to lepiej poczekac i kupic dopiero auto 4 lub 5 letnie. Te z pierwszych lat produkcji mają tzw. choroby wieku dziecięcego czyli usterki. Dział kontroli jakości ma co robić raportują i potem fabryka musi poprawiac. Rdza w tak nowym modelu to wstyd. A6 jest znacznie lepiej wykonane szczególnie wnętrze. Mistrzostwo w swojej klasie. Wracajac do tematu to swietne zdjecia i widac ze fotografujacy znają sie na rzeczy. Cabrio wyszło rewelacyjnie.ATLAS pisze:W ASO można kupić nowy seryjny grill ze znaczkiem za ponad 600zł co mnie nie interesuje.
PS czy wiecie, że A4 B8.5 z 2012r. mogą mieć delikatną rdzę przy tylnych lampach na klapie? Załamałem się, bo dziś myślałem, że już kupię avanta, a tu przysłowiowy H.J. i szukam dalej... jak tak dalej pójdzie to nie wiem czy nie odpuszczę tematu i na A6 nie uzbieram w międzyczasie...]
http://www.ebay.com/itm/New-Genuine-Aud ... 4d0e1fc6d7
Uploaded with ImageShack.us
KORU, dziękuję. Harry dzwonił do ASO i powiedzieli mu, że trzeba zakupić cały grill. Zadzwonię i może w końcu trytytka zniknie z grilla ale i tak mam trytytki na płycie pod silnikiem, bo lepiej się spisują przy obcieraniu spodem auta podczas jazdy w trudnych warunkach niż śruby, które się urywają.
Odnośnie A4 B8, to przecież dostępne jest od 2008r. więc dziwię się skąd te mini wypryski... trochę smutne z uwagi iż moje cabrio jest dużo starsze i ma większy od nich przebieg, a nawet na obitej kamieniami masce nie ma śladów rdzy. W tych B8, które oglądałem odpryski kamieni owocują zwykle ogniskiem rdzy. Ta ostatnia co oglądałem miała też odstrzał kamyczka nad czołową szybą i też już rdza wyszła. Okropne jak na audi.
Co jak co pary już mi brakuje na cabrio, bo wypaliłem się z tymi tuningami. Siły mam na nowe tuningi nowego modelu namierzyłem już skręcane koło 20" z USA. Ciekawe czy też szybciej kupię koło niż samo audi jak to uczynił Dydo
Odnośnie A4 B8, to przecież dostępne jest od 2008r. więc dziwię się skąd te mini wypryski... trochę smutne z uwagi iż moje cabrio jest dużo starsze i ma większy od nich przebieg, a nawet na obitej kamieniami masce nie ma śladów rdzy. W tych B8, które oglądałem odpryski kamieni owocują zwykle ogniskiem rdzy. Ta ostatnia co oglądałem miała też odstrzał kamyczka nad czołową szybą i też już rdza wyszła. Okropne jak na audi.
Nie miałem szczęścia do szrotów, bo tam zawsze jakieś porysowane, albo z drobnymi odpryskami lub inaczej zniszczone.HoJoS pisze:ale po co płacic 20funtów jak za 30zł na pierwszym lepszym szrocie dostaniesz albo nawet za 20zł
Co jak co pary już mi brakuje na cabrio, bo wypaliłem się z tymi tuningami. Siły mam na nowe tuningi nowego modelu namierzyłem już skręcane koło 20" z USA. Ciekawe czy też szybciej kupię koło niż samo audi jak to uczynił Dydo
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
Ty Daniel, ale Dydo najpierw kupil auto a pozniej kolo!
inna sprawa, nie spodziewales sie ze teraz auto robia dla sztuki sprzedania i liczenia ze ktos kupi kolejne nowe? a nie po to zeby nim ludzie jezdzili znowu 25 lat i nic z tego fabryka nie miala, oprocz napedzania interesu firmom z zamiennikami? ejj no prosze was, wszyscy o tym naokraglo trabia, dlatego wlasnie sie dziwie ze kazdy sprzedaje swoja swietna "80tke", na rzecz tych nowych parchow... ale coz wasz wybor, kiedys zatesknicie i wrocicie do swojego pierworodnego modelu :mrgreen:
... i mam nadzieje ze przybijecie pione staremu kolczatowi, ktory bedzie sie staral trwac przy swoim zlomku
inna sprawa, nie spodziewales sie ze teraz auto robia dla sztuki sprzedania i liczenia ze ktos kupi kolejne nowe? a nie po to zeby nim ludzie jezdzili znowu 25 lat i nic z tego fabryka nie miala, oprocz napedzania interesu firmom z zamiennikami? ejj no prosze was, wszyscy o tym naokraglo trabia, dlatego wlasnie sie dziwie ze kazdy sprzedaje swoja swietna "80tke", na rzecz tych nowych parchow... ale coz wasz wybor, kiedys zatesknicie i wrocicie do swojego pierworodnego modelu :mrgreen:
... i mam nadzieje ze przybijecie pione staremu kolczatowi, ktory bedzie sie staral trwac przy swoim zlomku