Tighe, w rzeczywistosci to przod jest deczko wyzej. auto stalo na nierownym podlozu i stad ten efekt Moze niedlugo strzeli sie jakas lepsza sesje to bedzie widac
Wino, taki byl zamiar
[Audi 80 B2a] 1.6d JK Projekt Czekolada
Troche sie pozmienialo Jak to zwykle.
Autko bardzo dobrze mialo sie na 17"
Byl juz nawet wstepny fitting na nieco nizszym zawiasie, a mialo byc jeszcze nizej
Niestety pewnego dnia jakis pajac o 3 w nocy jak wracalem z pracy scial mi zakret i musialem ratowac sie gwaltownym skretem, pech w tym, ze wynioslo mnie z zakretu, i przelecialem przez 20cm kraweznik i wysepke dla pieszych. Pognieciona miska, skrecony wahacz i sworzen, a co gorsza:
Na szczescie opony cale.
Kupilem wahacz i zeby nie bylo komplet wszystkiego co mozna wymienic Nowe sworznie, tuleje w wahacze, gumy na sankach, nowa miska, nowe koncowki drazkow. Musialem wrocic do starych felg.
Pzry okazji rejestracja poszla za szybe, aktualny wyglad auta:
W przyszlym miesiacu prawdopodobnie wpada gwint na przod I szukam kolejnej 17", ubzduralem sobie RH Topline w pelnej polerce, zobaczymy co z tego wyjdzie.
Autko bardzo dobrze mialo sie na 17"
Byl juz nawet wstepny fitting na nieco nizszym zawiasie, a mialo byc jeszcze nizej
Niestety pewnego dnia jakis pajac o 3 w nocy jak wracalem z pracy scial mi zakret i musialem ratowac sie gwaltownym skretem, pech w tym, ze wynioslo mnie z zakretu, i przelecialem przez 20cm kraweznik i wysepke dla pieszych. Pognieciona miska, skrecony wahacz i sworzen, a co gorsza:
Na szczescie opony cale.
Kupilem wahacz i zeby nie bylo komplet wszystkiego co mozna wymienic Nowe sworznie, tuleje w wahacze, gumy na sankach, nowa miska, nowe koncowki drazkow. Musialem wrocic do starych felg.
Pzry okazji rejestracja poszla za szybe, aktualny wyglad auta:
W przyszlym miesiacu prawdopodobnie wpada gwint na przod I szukam kolejnej 17", ubzduralem sobie RH Topline w pelnej polerce, zobaczymy co z tego wyjdzie.
Masz jak gwinta wyrezać :mrgreen:CompHaker pisze:Gwint chce robic u noorec'a o ile jeszcze sie tym zajmuje
Felgi kwadratowe, nie oplaca sie ich robic.
https://audi80.pl/audi-b2-b3-b4-gwin ... t79198.htm