Tak wogóle to dzięki za Megazajebisty weekend!!!
bronek27, największe podziekowania dla ciebie, bo ma ciebie najbardziej liczyłem!, dziękuję radkowi, kasi i ekipie z
KLI,bo to było mega pozytywne zaskoczenie! dziękuję matiemu, zbychowi, dorotce i ani za miejscowki za fazę!!! Dziękuję wampirowi za obecność i rozkrecanie imprezy a wampirowej za wyrozumiałość, kamilowi dziękuję za towarzystwo w 1 i drugi dzień (wiem, truje dupe, ale taki już jestem)... Dziękuję markowi vel jugo za to że miał czas ogarnąć wozy i jeszcze wypić z nami, trepkowi dziękuję za trafne diagnozy i za to że zrobił małe blotko a nie duże błoto, ekipie że śląska dziękuję za obecność!!! Wino, cyprian, balbinka i reszta - dzięki!!! Ekipie z KMY dziękuję bata i za nieschodzaca fazę!!! Aro, napraw klime! Dzięki dla chłopaków z grojca i reszty z KOS!!! 8-) szymkowi dziękuję za to że daliśmy rade i przeplynelismy jeziorko w szerz! Jabłkonb dziękuję że przyjechaliscie, ale jestem zawiedziony że tak krótko! Dziękuję treborowi, chłopakom z a4 którzy byli w piątek, dziękuję krkbzyk-2 słowa zamienione- nic nie pamiętam 8-) .dziękuję blademu,Sylwi, moskalowi, siostrze tomka prostownika za posmarowane plecy :lol: , Tomkowi dziękuję za to można było popatrzeć z nim na rzeczy miłe dla oka i pogadać o pierdolach, wojtasnemu też wielkie dzięki!!! smerfetce dziękuję za fotorelacje, stanisław, fajnie że kochankę przywiozles :mrgreen: ale nic z tego nie wyszło...
Ogolnie chciałbym podziękowac tym którzy byli chociaż 5 min, nie wszystkich ogarnalem ale dzięki, dziękuję, dziekowka!!!!! Dziękuję mojemu szpiegowi, który nie pozwalał mi zjechać jak poprzednim razem!!!
Dozobaczenia za tydzień!!! <ok>