26-28 Lipca 2013 Kryspinów vol.4
zrobiłem to nieświadomie chciałem dobrze trepek pomagał klubowiczom w wielu autach po czym mówi że jest uwalony a ma jechać do foczki myślę se w budce z hod dogami po 5zł jest baniak z kranem to się obmyje chłopaczyna dostał mydło nie chciał zanieczyszczać wspaniałego zalewu w Kryspinowie więc udał się do miejsca które mu wskazałem ale tam bez słowa podbił do wodopoju :mrgreen: i napotkał kilku agresywnych pod wpływem klubowiczów i go pogonili myśle że jak by powiedział do chłopaków że ma sprawe chciał się umyć i że go Bronek przysyła to sprawa by sie potoczyła inaczej zapłacił by 5zł dostał by HOD DOGA, wodę, wiadro i kielona a tak pogonili chłopaczyne przepraszam moja wina moja wina bije się w pierś nie jestem ekologiem ale też nie chciałem pływać w mydlinach a jeziorko zawodowe bbbuuuahahahaaaaaaa :mrgreen: :mrgreen:
Na piasku i przy wyjeździe widziałem coś innego i miałem taką cichą nadzieję, że jakoś energicznie to będzie. A co do autostrady to ja odpadam bo mnie skrzynia nie puści więcej jak 200... ale i tak to masz fajne koło hałpy i do kościołaBronek27 pisze:wojstasny nie jestem piratem drogowym szaleńcem ani młodym pelikanem na wypuchach chowany :mrgreen: drogi publiczne nie są do szaleństw :mrgreen: ale na niemieckiej autostradzie możemy pojechać trochę szybciej więc może następnym razem bbbuuuahahaaaaaa :mrgreen: <ok>
to małe zadymienie zrobiłem bo się wpieniłem na tych durni co wpuszczali stałem stałem jak kolek a te buraki nie potrafili aut ustawić do wjazdu i wyjazdu tylko wszystko na środku a na koniec jakiś tuman na rowerze widzi palant że jadę ale tel ważniejszy i szuka komórki eeeehhhhhhh dostałem ciśnienia i poszły konie po betonie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tak wogóle to dzięki za Megazajebisty weekend!!!
bronek27, największe podziekowania dla ciebie, bo ma ciebie najbardziej liczyłem!, dziękuję radkowi, kasi i ekipie z
KLI,bo to było mega pozytywne zaskoczenie! dziękuję matiemu, zbychowi, dorotce i ani za miejscowki za fazę!!! Dziękuję wampirowi za obecność i rozkrecanie imprezy a wampirowej za wyrozumiałość, kamilowi dziękuję za towarzystwo w 1 i drugi dzień (wiem, truje dupe, ale taki już jestem)... Dziękuję markowi vel jugo za to że miał czas ogarnąć wozy i jeszcze wypić z nami, trepkowi dziękuję za trafne diagnozy i za to że zrobił małe blotko a nie duże błoto, ekipie że śląska dziękuję za obecność!!! Wino, cyprian, balbinka i reszta - dzięki!!! Ekipie z KMY dziękuję bata i za nieschodzaca fazę!!! Aro, napraw klime! Dzięki dla chłopaków z grojca i reszty z KOS!!! 8-) szymkowi dziękuję za to że daliśmy rade i przeplynelismy jeziorko w szerz! Jabłkonb dziękuję że przyjechaliscie, ale jestem zawiedziony że tak krótko! Dziękuję treborowi, chłopakom z a4 którzy byli w piątek, dziękuję krkbzyk-2 słowa zamienione- nic nie pamiętam 8-) .dziękuję blademu,Sylwi, moskalowi, siostrze tomka prostownika za posmarowane plecy :lol: , Tomkowi dziękuję za to można było popatrzeć z nim na rzeczy miłe dla oka i pogadać o pierdolach, wojtasnemu też wielkie dzięki!!! smerfetce dziękuję za fotorelacje, stanisław, fajnie że kochankę przywiozles :mrgreen: ale nic z tego nie wyszło...
Ogolnie chciałbym podziękowac tym którzy byli chociaż 5 min, nie wszystkich ogarnalem ale dzięki, dziękuję, dziekowka!!!!! Dziękuję mojemu szpiegowi, który nie pozwalał mi zjechać jak poprzednim razem!!!
Dozobaczenia za tydzień!!! <ok>
bronek27, największe podziekowania dla ciebie, bo ma ciebie najbardziej liczyłem!, dziękuję radkowi, kasi i ekipie z
KLI,bo to było mega pozytywne zaskoczenie! dziękuję matiemu, zbychowi, dorotce i ani za miejscowki za fazę!!! Dziękuję wampirowi za obecność i rozkrecanie imprezy a wampirowej za wyrozumiałość, kamilowi dziękuję za towarzystwo w 1 i drugi dzień (wiem, truje dupe, ale taki już jestem)... Dziękuję markowi vel jugo za to że miał czas ogarnąć wozy i jeszcze wypić z nami, trepkowi dziękuję za trafne diagnozy i za to że zrobił małe blotko a nie duże błoto, ekipie że śląska dziękuję za obecność!!! Wino, cyprian, balbinka i reszta - dzięki!!! Ekipie z KMY dziękuję bata i za nieschodzaca fazę!!! Aro, napraw klime! Dzięki dla chłopaków z grojca i reszty z KOS!!! 8-) szymkowi dziękuję za to że daliśmy rade i przeplynelismy jeziorko w szerz! Jabłkonb dziękuję że przyjechaliscie, ale jestem zawiedziony że tak krótko! Dziękuję treborowi, chłopakom z a4 którzy byli w piątek, dziękuję krkbzyk-2 słowa zamienione- nic nie pamiętam 8-) .dziękuję blademu,Sylwi, moskalowi, siostrze tomka prostownika za posmarowane plecy :lol: , Tomkowi dziękuję za to można było popatrzeć z nim na rzeczy miłe dla oka i pogadać o pierdolach, wojtasnemu też wielkie dzięki!!! smerfetce dziękuję za fotorelacje, stanisław, fajnie że kochankę przywiozles :mrgreen: ale nic z tego nie wyszło...
Ogolnie chciałbym podziękowac tym którzy byli chociaż 5 min, nie wszystkich ogarnalem ale dzięki, dziękuję, dziekowka!!!!! Dziękuję mojemu szpiegowi, który nie pozwalał mi zjechać jak poprzednim razem!!!
Dozobaczenia za tydzień!!! <ok>
Aleś się rozpisał Lucazz heheheeee było światowo co niektórzy po 3 odcinki zaliczyli jak jest ekipa i pogoda to jest wyśmienicie,a jak jest czas i życie pozwala to takie wypady są wskazane chciałem bardzo być i choć trochę uciec od problemów jakie mnie dopadły w życiu osobistym choć mało wypiłem i odcinki nie zaliczyłem świetnie się bawiłem pozdrawiam wszystkich i do następnego może jeszcze w tym roku :mrgreen: :mrgreen:
jaką resztę ???? to są jakieś jeszcze ???? :shock: :shock: :mrgreen: :mrgreen: ty Lucazzz po tych gryzmołach co zrobiliśmy Kamilowi na szybie postanowił sprzedać audi czuje się odpowiedzialny za to eeeeeeehhhhh i nie mogę przez to spać po nocy :roll: :mrgreen: bbbuuuaaaahahahahaaaa http://tablica.pl/oferta/audi-80-b4-2-8 ... 3lcSN.html