[Cabrio 8G 2.6 ABC] Turkusowy zawrót głowy
Polac Mu bo dobrze mowi <ok>Kolczat pisze:
dlatego wlasnie sie dziwie ze kazdy sprzedaje swoja swietna "80tke", na rzecz tych nowych parchow... ale coz wasz wybor, kiedys zatesknicie i wrocicie do swojego pierworodnego modelu :mrgreen:
... i mam nadzieje ze przybijecie pione staremu kolczatowi, ktory bedzie sie staral trwac przy swoim zlomku
hehe czekaj czekaj nie mów chop nadejdzie i tak czas na Ciebie wtedy przycytuję Ci tą wypowiedźbendek88 pisze:Polac Mu bo dobrze mowi <ok>Kolczat pisze:
dlatego wlasnie sie dziwie ze kazdy sprzedaje swoja swietna "80tke", na rzecz tych nowych parchow... ale coz wasz wybor, kiedys zatesknicie i wrocicie do swojego pierworodnego modelu :mrgreen:
... i mam nadzieje ze przybijecie pione staremu kolczatowi, ktory bedzie sie staral trwac przy swoim zlomku
Tylko tam gdzie jest ubytek lakieru. Ingolstadt dawało 10 lat na perforacje nadwozia a ten okres juz dawno minął. Z nowych aut to A5 Coupe / Cabrio bedzie kiedys fajnym klasykiem. Silnik 2.5 TFSI bedzie coś jak teraz 2.2 turbo.FIFI pisze:Jak to mówią - jest blacha, musi być rdza... hehehe...
Czasy sie zmieniają wystarczy spojrzec do działu ogloszeń i widać ze większość sprzedaje swoje maszyny. Cabriolet jednak jest wyjątkowy, nawet z zamkniętym dachem.
Zakupy zaczynam od kół. Czekają na mnie dwudziesto calowe skręcane customowe kółka z rantem prosto z USA, które do niedawna jeździły na RS5. B8 troszkę mnie wkurzyło blachą i może wpadnie jednak czarne A8 D3 4.2 Q benzyna, pneumatyczny zawias i wiele innych bajerów, niestety na wąskim grillu 2004r. ;/ i to mnie hamuje - ale ori lakier wszędzie i 1 właściciel. Wszystko zależy od weekendowego pijaństwa na grillu u rodzinki, bo A8 jest w stolicy i mogę to szybko sfinalizować ;]
Tak to wygląda na jakimś S5:
Tak to wygląda na jakimś S5:
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK