witam czy ktoś moze mi wyslac ten program do audi b4 1,9tdi na boschu stara pompa potrzebuje program mi wszytko co tam potrzene jest zeby dzialo git i łaczylo sie bo juz szalu mozna dostac !!!!!!!!!!!!! :D:D::D
[ Dodano: 2013-06-08, 20:56 ]
potzrebuje programu i tez jak potrzebne sa to i dodatki takze tzw interfeis lub cos tam innego tez. ??
[1.9TDI AFN] Problem z programem VAG
- krzyn33
- Forum Audi 80
- Imię: Adam
- Model: Audi A3
- Nadwozie: Avant
- Silnik:
Artur, potrzebne Ci są:ARTI2012 pisze:witam czy ktoś moze mi wyslac ten program do audi b4 1,9tdi na boschu stara pompa potrzebuje program mi wszytko co tam potrzene jest zeby dzialo git i łaczylo sie bo juz szalu mozna dostac !!!!!!!!!!!!! :D:D::D
[ Dodano: 2013-06-08, 20:56 ]
potzrebuje programu i tez jak potrzebne sa to i dodatki takze tzw interfeis lub cos tam innego tez. ??
1) laptop najlepiej z windowsem xp
2) interfejs z kablem najlepiej taki: http://viaken.pl/pl/vag-usb-kkl-line-ka ... -piny.html i oczywiście poprawnie go instalujesz na laptopie
3) z popularnej strony z gryzoniem ściągasz VAG-COM 3.11 2
4) w opcjach interfejsu w menedżerze urządzeń i w opcjach VAGA musi być ustawiony ten sam port COM, oraz w opcjach VAGA start bound zmieniasz na 240
5) do auta podpinasz się tym kablem z pinami wg instrukcji z interfejsu i nie ma mowy żeby się nie połączyć <ok>
Wytłumaczyłem najprościej jak mogłem :mrgreen:
a czy ktos ma nakladka do tego programu VAG COM 311 zeby po polsku pisalo tam ?? a czy te nowsze wersje tez dzialaja do tego audi b4 1994 r na boschu stara pompa?????
[ Dodano: 2013-07-31, 20:39 ]
a PROGRAM POLSKI VAG 2,5 lub 4,1,9 TEZ polaczy sie ta pompo na boschu ?? lub innym vag com zeby tylko po polsku bylo ?? jest cos takiego ktory dziala i łaczy sie z tym zetorem z 1Z 94 r prosze o szybko odp. lub programy albo nakladki polskie !!!! :)
[ Dodano: 2013-07-31, 20:39 ]
a PROGRAM POLSKI VAG 2,5 lub 4,1,9 TEZ polaczy sie ta pompo na boschu ?? lub innym vag com zeby tylko po polsku bylo ?? jest cos takiego ktory dziala i łaczy sie z tym zetorem z 1Z 94 r prosze o szybko odp. lub programy albo nakladki polskie !!!! :)