[b4 aaz] Swap na benzynke
[b4 aaz] Swap na benzynke
Siemka, chciałbym się orientacyjnie spytać czy dużo jest zachodu by aaz'eta swapnąć na jakąś benzynke? Np. na 1.8t z audi a4 b5. Patrzyłem na allegro jest do zdobycia poniżej 3tys przód od anglika a4 b5 1.8t. Czy to co jest zawarte w tym przodzie starczy do swapa czy jakieś przeróbki i rzeźby trzeba robić? Czy skrzynia wejdzie od a4 czy musze z jakiejś benzynki b4 przełozyć? Chciałbym zebrać trochę info na ten temat bo coś czuje że mój aaz długo nie wytrzyma a remontować go nie ma sensu.
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Re: [b4 aaz] Swap na benzynke
Ludzie, tak ciężko zerknąć w tematy podwieszone?, tam wszystko jest napisane.Przemo95 pisze:Siemka, chciałbym się orientacyjnie spytać czy dużo jest zachodu by aaz'eta swapnąć na jakąś benzynke? Np. na 1.8t z audi a4 b5. Patrzyłem na allegro jest do zdobycia poniżej 3tys przód od anglika a4 b5 1.8t. Czy to co jest zawarte w tym przodzie starczy do swapa czy jakieś przeróbki i rzeźby trzeba robić? Czy skrzynia wejdzie od a4 czy musze z jakiejś benzynki b4 przełozyć? Chciałbym zebrać trochę info na ten temat bo coś czuje że mój aaz długo nie wytrzyma a remontować go nie ma sensu.
https://audi80.pl/allprzekladka-siln ... t74698.htm
proszę.
Potrzebujesz prócz przodu kompletna wiązkę silnika, komputer, pompę paliwa, kawałek wydechu za turbo, skrzynia z A4 podejdzie. Do wymiany ewentualnie sanki na te z dodatkowym mocowaniem skrzyni.