Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[b4 aaz] Swap na benzynke

Pomysły, pytania, spostrzeżenia odnośnie tuningu zawieszenia, silnika, układu napędowego.
Awatar użytkownika
Przemo95
Forum Audi 80
Forum Audi 80

[b4 aaz] Swap na benzynke

Post autor: Przemo95 » 04 sie 2013, 22:18

Siemka, chciałbym się orientacyjnie spytać czy dużo jest zachodu by aaz'eta swapnąć na jakąś benzynke? Np. na 1.8t z audi a4 b5. Patrzyłem na allegro jest do zdobycia poniżej 3tys przód od anglika a4 b5 1.8t. Czy to co jest zawarte w tym przodzie starczy do swapa czy jakieś przeróbki i rzeźby trzeba robić? Czy skrzynia wejdzie od a4 czy musze z jakiejś benzynki b4 przełozyć? Chciałbym zebrać trochę info na ten temat bo coś czuje że mój aaz długo nie wytrzyma a remontować go nie ma sensu.

Awatar użytkownika
sagem
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Sebek
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Sedan
Silnik: 1.9 1Z
Kontakt:

Re: [b4 aaz] Swap na benzynke

Post autor: sagem » 04 sie 2013, 22:30

Przemo95 pisze:Siemka, chciałbym się orientacyjnie spytać czy dużo jest zachodu by aaz'eta swapnąć na jakąś benzynke? Np. na 1.8t z audi a4 b5. Patrzyłem na allegro jest do zdobycia poniżej 3tys przód od anglika a4 b5 1.8t. Czy to co jest zawarte w tym przodzie starczy do swapa czy jakieś przeróbki i rzeźby trzeba robić? Czy skrzynia wejdzie od a4 czy musze z jakiejś benzynki b4 przełozyć? Chciałbym zebrać trochę info na ten temat bo coś czuje że mój aaz długo nie wytrzyma a remontować go nie ma sensu.
Ludzie, tak ciężko zerknąć w tematy podwieszone?, tam wszystko jest napisane.

:arrow: https://audi80.pl/allprzekladka-siln ... t74698.htm

proszę.

Potrzebujesz prócz przodu kompletna wiązkę silnika, komputer, pompę paliwa, kawałek wydechu za turbo, skrzynia z A4 podejdzie. Do wymiany ewentualnie sanki na te z dodatkowym mocowaniem skrzyni.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Tuning mechaniczny”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl