[8C ABT] by !StaSiu | SWAP str 46
Tyl bedzie maksymalnie schowany ile sie da tylko moj tokarz z urlopu wroci. Bez dystansu chyba nie wejdzie. Niki ma 9.5J na ET 31 i ma 1mm od felgi do belki. Ja mam 10J ET 30 + dystans i palce mi wchodza miedzy felge a belke wiec z 10 mm jeszcze stocze a potem bede dalej przymierzal.
Koncowke tego sezonu oblatam tak jak stoi. Zaloze tylko soczewki i wizualnie bedzie koniec. Na przyszly sezon odchwaszcze brocki i zmienie ich kolor. Glownie to ja mam w planie isc w strone Performance a na to potrzebuje kolosalnej ilosci banknotow. Dlatego z czasem pozegnam sie ze stylem low i wpadnie motorsportowe kolko a co za tym idzie zderzaki eskowe.
Koncowke tego sezonu oblatam tak jak stoi. Zaloze tylko soczewki i wizualnie bedzie koniec. Na przyszly sezon odchwaszcze brocki i zmienie ich kolor. Glownie to ja mam w planie isc w strone Performance a na to potrzebuje kolosalnej ilosci banknotow. Dlatego z czasem pozegnam sie ze stylem low i wpadnie motorsportowe kolko a co za tym idzie zderzaki eskowe.
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
!StaSiu, ładnie, bardzo podoba mi się gleba. Stołki fajne- dla mnie wielki plus że nie skóra. Niestety ale "performance" kosztuje dużo drożej niż zabawa z wyglądem o czym się przekonasz w krótce jak zaczniesz się porzadnie bawić, ale skoro masz łeb na karku to sobie poradzisz
Tłoki w NG mają całkiem inaczej odlaną górę. Takie same masz za to wały I jak coś mam ich pełno oraz całkiem zdrowy blok 7A <ok>
Tłoki w NG mają całkiem inaczej odlaną górę. Takie same masz za to wały I jak coś mam ich pełno oraz całkiem zdrowy blok 7A <ok>
Oj Kolczat juz sie dzieje
Przod poskladalem na poli i lemie nie po to bo mialem taki kaprys tylko po to zeby poprawic wlasnosci jezdne i zeby bylo bezpiecznie. SWAP to nie tylko zmiana silnika i tyle. Zawieszenie zrobione mam przez zime ogarne jakies 4ro tloczki i w przyszlym roku wywalic worek siana na docelowa motorownie bo to NG nie wiem czy przerzuce wolalbym 7A ale mam czas wszystko na spokojnie. Puki co to w przyszlym tygodniu wrzuce heble z 2.3 bo te moje 256mm przy 17" wyglada jak tarczka z Tico
Przod poskladalem na poli i lemie nie po to bo mialem taki kaprys tylko po to zeby poprawic wlasnosci jezdne i zeby bylo bezpiecznie. SWAP to nie tylko zmiana silnika i tyle. Zawieszenie zrobione mam przez zime ogarne jakies 4ro tloczki i w przyszlym roku wywalic worek siana na docelowa motorownie bo to NG nie wiem czy przerzuce wolalbym 7A ale mam czas wszystko na spokojnie. Puki co to w przyszlym tygodniu wrzuce heble z 2.3 bo te moje 256mm przy 17" wyglada jak tarczka z Tico
Coś tam się robi powoli. Kupiłem w ASO wtyczki do oprawek USA żeby to było poskładane jak należy, wpadł nowy front, pospawałem listwę w zderzaku, wypi***oliłem sticker z szyb i słupków, umyłem pare razy zatankowałem i to chyba tyle. W między czasie rozebrałem coupe i resztki wywiozłem na złom. Aaa no i Borbet wpadł jako kółko zapasowe, tak to już bywa jak się kupuje felgi od "pasjonatów" z forum miały być super extra zajebiste, a jednak nie są ehh szkoda słów.
Pare szybkich fotek:
Pare szybkich fotek:
- AudiLaziska
- Forum Audi 80