Audi 100 C3 2.3NF
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
No, tylko o tego dbaj solidnie i z hammeritem od niego z daleka 
Nie myślisz nad likwidacją gazowni ? Z tego co wiem NF to prawie to samo co NG i również tak jak NG posiada ten nieszczęsny mechaniczny wtrysk więc lepiej go gazem nie karmić
A tak w ogóle to auto fajne, jak każdy "numeryczny" model Audi <ok>
Pozdro

Nie myślisz nad likwidacją gazowni ? Z tego co wiem NF to prawie to samo co NG i również tak jak NG posiada ten nieszczęsny mechaniczny wtrysk więc lepiej go gazem nie karmić

A tak w ogóle to auto fajne, jak każdy "numeryczny" model Audi <ok>
Pozdro

-
- Forum Audi 80
Mała aktualizacja.
W sierpniu miałem urlop.
Wybrałem się najpierw w okolice Kozienic, potem obok Limanowej i dalej na Słowację. Z autem nic się nie działo. Na prawie 3000km średnie spalanie wyszło 9-9,5l gazu i 0 benzyny
Przełęcz Widoma - Beskid Wyspowy
![Obrazek]()
Wieś Rzepiska
![Obrazek]()
Słowacja
![Obrazek]()
Z miesiąc temu za 50zł wynalazłem pełne zegary z AC i BC. Manetkę już mam, czujniki od temp. i ciśnienia oleju kupiłem jakiś czas temu też za grosze, pozostały tylko wtyczki.
![Obrazek]()
Ostatnio wyrwaliśmy z kumplem felgi 14" od Comfort Edition komplet za 100zł z oponami
![Obrazek]()
Zostają u mnie.
W sierpniu miałem urlop.
Wybrałem się najpierw w okolice Kozienic, potem obok Limanowej i dalej na Słowację. Z autem nic się nie działo. Na prawie 3000km średnie spalanie wyszło 9-9,5l gazu i 0 benzyny

Przełęcz Widoma - Beskid Wyspowy
Wieś Rzepiska
Słowacja
Z miesiąc temu za 50zł wynalazłem pełne zegary z AC i BC. Manetkę już mam, czujniki od temp. i ciśnienia oleju kupiłem jakiś czas temu też za grosze, pozostały tylko wtyczki.
Ostatnio wyrwaliśmy z kumplem felgi 14" od Comfort Edition komplet za 100zł z oponami

Zostają u mnie.