i Pan mi teraz dopiero to mówisz?

kultura pracy tych silników zawsze mi się podobała, ale ceny wszelakich awwarii już nie

a tak z ciekawości pytam ile to siorbie przy spokojnej w miarę przepisowej jeździe, nie mówię to o 50kmh w zabudowanym ale o spokojnej płynnej jeździe,
ja po zmianie wtrysków powinienem mieć bardzo podobne parametry, Wkońcu sterownik z pod ręki Rogala do mnie trafił, mimo malutkich wtrysków zmiany w pracy silnika są bardzo pozytywne
pewnie w bezpośrednim starciu z twoim autem nawet już po zmianie wtryskiwaczy byłoby bardzo podobnie lub z lekką przewagą dla Ciebie ze względu na masę, a tak apropo, ile Twoje B4 waży?
moje bez paliwa i kierowcy jakieś 1230KG
nie masz panie może na zbyciu pięciu korbowodów ARL'a lub nawet AWX'a w małych pieniążkach,
bo jeślio moje od AAT siępoddadzą będę chciał zmienić na korby ARL lub AWX, i tłoki z craftera, i wtedy jakieś bolsze turbo i pompa 12mm, swego czasu do golfa miałem zexela z tłoczkiem 14mm ale nie odważyłem się tego nigdy założyć pogoniłem i wtedy kupiłem pompę od AEL'a w sumie mogłem kupić AXG lub podobną albo sobie poskładać odrazu pompkę 12mm,
za to jeśli Twój silnik wyląduje w B3 to jestem bez szans, chyba że będą duże braki w trakcji, wtedy moje WG będzie wygrywać na starcie a ponieważ później już podobne parametry będą liczyłbym na wyrównaną walkę, ale jak to mówią dzielę skórę na niedźwiedziu, a niedźwiedź po lesie hasa

<ok>