Audi Coupe Quattro - vol. 2
- kontestator
- Forum Audi 80
- SebastianCOOO
- Forum Audi 80
- bloku
- Forum Audi 80
- Imię: Michal
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
- Kontakt:
Jest urlop to się coś tam modzi. Uzupełniłem w pierwszym poście
https://audi80.pl/audi-coupe-quattro ... htm#825867
A tu kilka zdjęć po pracach wewnętrzno-zewnętrznych z urlopu na Kaszubach
https://audi80.pl/audi-coupe-quattro ... htm#825867
A tu kilka zdjęć po pracach wewnętrzno-zewnętrznych z urlopu na Kaszubach
- bloku
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Delikatny update:
auto otrzymało nowy filtr paliwa. Poniekąd z konieczności. Oryginalny 22 letni miał już dość. Moje lenistwo spowodowało utratę 1/2 baku paliwa Dzięki koledze z PKAudi udało się szybko uleczyć i założyć ori filtr (dostaliśmy późnym wieczorem ale dostaliśmy)
lekko przyciemnione halogeny oraz oklejona chromowana obwódka grilla - czarna matowa folia 3M. Przód nabrał wyrazu (fotki soooonnn)
kalibracja instalacji gazowej. Wszelkie problemy wyniknęły z rozjechania się sterownika STAGa. Dzisiejsze uaktualnienie oraz mała korekta map wyszła na dobre. Reduktor sprawny, mniej śmierdzi choć ja jeszcze czuje - ponoć to wynik układu wydechowego. (w tym miejscu podziękowania dla Gruszki za wskazanie gaziarza w Bolszewie na Nadrzecznej - koleś ogarnia temat lepiej niż "fachowcy" z Gdynii za dworcem)
auto otrzymało nowy filtr paliwa. Poniekąd z konieczności. Oryginalny 22 letni miał już dość. Moje lenistwo spowodowało utratę 1/2 baku paliwa Dzięki koledze z PKAudi udało się szybko uleczyć i założyć ori filtr (dostaliśmy późnym wieczorem ale dostaliśmy)
lekko przyciemnione halogeny oraz oklejona chromowana obwódka grilla - czarna matowa folia 3M. Przód nabrał wyrazu (fotki soooonnn)
kalibracja instalacji gazowej. Wszelkie problemy wyniknęły z rozjechania się sterownika STAGa. Dzisiejsze uaktualnienie oraz mała korekta map wyszła na dobre. Reduktor sprawny, mniej śmierdzi choć ja jeszcze czuje - ponoć to wynik układu wydechowego. (w tym miejscu podziękowania dla Gruszki za wskazanie gaziarza w Bolszewie na Nadrzecznej - koleś ogarnia temat lepiej niż "fachowcy" z Gdynii za dworcem)
- quattroBandit
- Audi 80 Klub
informacja godna nowego postu :mrgreen:bloku pisze:auto otrzymało nowy filtr paliwa.
a z kim tam tuningi uskuteczniasz? 8-)bloku pisze:Dzięki koledze z PKAudi
moim sposobem tak jak Ci opisywałem czy folią??bloku pisze:lekko przyciemnione halogeny
a to przyjemna robota, pięć minut zabawy na kompie i gotowo. Chociaż nie powiem, niektórzy "fachowcy" są wręcz straszni. Pojechałęm ze swoim z instalacją Prinsa, to w ogóle mówi na dzień dobry, że program ma, ale nie ma interface do niego To mu sprzedałem, przypadkiem miałem Tak mi wyregulował gaz pod spaliny, że to istnyh kabaret. Na szczęście dobry znajomy montuje te instalacje w dojczelandach, to mi wyregulował na trasie. Praktycznie nie czuć różnicy między pb/lpg 8-)bloku pisze: kalibracja instalacji gazowej
- bloku
- Forum Audi 80
- Kontakt:
No kurde...jasne, że takquattroBandit pisze: bloku napisał/a:
auto otrzymało nowy filtr paliwa.
informacja godna nowego postu
Widzisz są tam jeszcze ludzie z dobrym sercemquattroBandit pisze:bloku napisał/a:
Dzięki koledze z PKAudi
a z kim tam tuningi uskuteczniasz?
Folia 3MquattroBandit pisze: bloku napisał/a:
lekko przyciemnione halogeny
moim sposobem tak jak Ci opisywałem czy folią??