Witam panowie.Ja z kolejnym problemem.Otóż.Strona silnika od kierowcy była po remoncie i do wczoraj chodziła audiczka jak ta lala.Niestety wczoraj się coś wydarzyło nie wiem do końca co.Jechałem,wszystko ładnie odpalił bez problemu,moc normalnie miał i nagle w trakcie jazdy zaczął szarpać?nierówno pracować po chwili jakiś klekot z silnika i zgasł....bałem się później odpalać ale na chwile spróbowałem i chodził bardzo nie równo więc od razu go zgasiłem.mam obawy że mogły się znowu zawory pogiąć tylko jak to możliwe? najgorsze że znowu ta sama strona.Co się mogło wydarzyć?
Pozdrawiam
[ABC]Zgasł w trakcie jazdy
-
- Forum Audi 80
Dopiero jutro będzie wjeżdżał na warsztat..na razie czekam pełen obaw Pożyjemy zobaczymy!Dam znać <ok>
[ Dodano: 2013-08-30, 21:29 ]
Więc tak.Auto jeszcze w warsztacie ale już wiemy co było grane..Ułamał się jakiś kawałek plastiku z kolektora ssącego i dostał się miedzy tłok czy coś i hałasowało strasznie...po wyjęciu silnik działa normalnie z tym że zostawiłem go i będzie rozbierany kolektor żeby zobaczyć co się tam dokładnie stało...pewnie coś z tej plastikowej puszki się odłamało ale mam drugi kolektor i może tam ta puszka będzie w całości...całe szczęście ze tylko ty czy aż to?
[ Dodano: 2013-08-30, 21:29 ]
Więc tak.Auto jeszcze w warsztacie ale już wiemy co było grane..Ułamał się jakiś kawałek plastiku z kolektora ssącego i dostał się miedzy tłok czy coś i hałasowało strasznie...po wyjęciu silnik działa normalnie z tym że zostawiłem go i będzie rozbierany kolektor żeby zobaczyć co się tam dokładnie stało...pewnie coś z tej plastikowej puszki się odłamało ale mam drugi kolektor i może tam ta puszka będzie w całości...całe szczęście ze tylko ty czy aż to?