co mam zrobic sprawdzic itp ???
dodam ze mam win 7 ultimate oryginalny 32bit.
kabel kupiony na alle tanio... za 45zl z wysylka

niewiem skad ci to porzyszlo do glowy, sam mam 92 i wszystkimi u siebie vagami lacze sie bezproblemowo, oraz deltascan-em co jest tylko do 1z laczy sie bezproblemu, mam winxpspeckom pisze:podobno u mnie jest sie ciezko podlaczyc
a w jakim celu? przeciez to nie kody blyskowespeckom pisze:zwieralem tez piny na tych wtyczkach bialych i tez nic
wszystkie bezpieczniki sprawne ,sprawdzalem pojedyńczo3.11 vagcom i sterowniki do kabla, musi ruszyc no chyba ze siadl ci bezpiecznik 21-szy i nie masz napiecia na czarnym gniazdku
mam winxp
Szara80tkaTdi pisze:na tym kompie co u siebie patrze, jest win xp sp2, choc watpie aby to mialo znaczenie az takie, kiedys jak brat mial viste tez gralo, no nic zobaczymy co we wtorek ci wyjdzie
Szara80tkaTdi pisze:w ustawieniach nic nie robilem, czyli takie jakie sobie program sam ustawia, bezpiecznik nr 21 jest tylko na gniazdo czarne, gniazdo biale idzie bezposrednio z kompa silnika, oba przewody
nieiwiem dokladnie jakie sa napiecia na tej bialej kostce, na czarnej jest napiecie instalacji auta czyli te 12v
co do czasu opoznienia to jest standardowo ustwione na 16, juz nie pamietam czego, i ta przepustowosc na te 4tys z groszami
wrazie co to zainst to co tutaj, bo to mi chodzi bezproblemowo http://hotfile.com/dl/119873686/f1c0411/1z.zip.html
a jednak dobrze podlanczalem, ale dalej nic, miernikiem sprawdzane i w we wtyku czarnym napiecie jest ~ +12v a na bialym jest okolo 680 ohmów. czyli wtyczki sprawne ,tylko za chiny niechce sie polaczyc,najdziwniejszy jest ten program delta skan ,pisze ze fejs wykryty na porcie com 3 ( a ja mam na 1) jak zrobie na com 3 zeby delta wykryla ( to pisze ze nie wykryty) co za badziewie, ja juz rozkładam ręce. każdy sie może połaczyć tylko nie ja.Szara80tkaTdi pisze:na taki wypadek sa diody montowane, zeby prad w drugim kierunku nie poszedl, no ale poki nie podlaczysz sie nie dowiemyspeckom pisze:wiec niewiem czy sie urzadzenie juz nie spalilo
a zes kotleta odgrzal. jest 1 myk z kablem i jak go zle podlaczysz to kabel juz szrot. (trzeba sprawdzic miernikiem który to plus )oOo pisze:Czy udało Ci się w końcu połączyć, i skąd wniosek ze 680 ohm jest ok?speckom pisze: a jednak dobrze podlanczalem, ale dalej nic, miernikiem sprawdzane i w we wtyku czarnym napiecie jest ~ +12v a na bialym jest okolo 680 ohmów. czyli wtyczki sprawne